Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Group Financial Controller

Conficap Oy

Finland, Uusimaa


Haemme vakituiseen työsuhteeseen analyyttistä ja proaktiivista

GROUP FINANCIAL CONTROLLERIA

vastaamaan konsernilaskennasta, johon sisältyvät konsernin vuositilinpäätösten sekä kvartaaliraportoinnin valmistelut sekä konsernilaskennan kehittäminen. Tehtäviisi sisältyvät myös emoyhtiön liiketoimintojen (kiinteistö- ja sijoitustoiminta) ulkoistetun taloushallinnon koordinointi ja toimivuuden varmistaminen, veroasiat sekä muita emoyhtiön taloushallinnon tehtäviä. Kuulut Conficap Oy:n taloustiimiin ja raportoit työssäsi talousjohtajalle. 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan tutkintoa ja vähintään 5 vuoden kokemusta talouden vaativista asiantuntijatehtävistä sekä osaamista konsernitilinpäätöksistä. Kokemus kiinteistöliiketoiminnan taloudesta ja laskennasta on eduksi. Tärkeää on, että viihdyt numeroiden parissa, ymmärrät isoja kokonaisuuksia ja olet analyyttinen. Kyseenalaistat olemassa olevaa ja kehität toimintaa. Työskentelyssäsi olet itsenäinen, mutta olet myös yhteistyöhakuinen ja aktiivinen tiimityöntekijä ja kommunikoit selkeästi ja ymmärrettävästi eri sidosryhmille. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa MS Excel osaamista sekä kokemusta konsernilaskentajärjestelmistä. Raportointikielemme on englanti, joten pystyt tuottamaan raportteja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittymään ja kasvamaan kokonaisvaltaisesti taloustoimintojen parissa vakavaraisessa perheyhtiössä. Tukenasi ovat osaavat kollegat ja viihtyisä työyhteisö. Pääset mukaan rakentamaan Conficapin tulevaisuutta ja tuomaan oman panoksesi toimintamme kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas, puh. 020 746 9453 ja Irene Turakainen, puh. 020 746 9457. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa careers.mps.fi 31.1.2023 mennessä.


Sijainti: Salomonkatu 17 A, Helsinki