Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Hankintapäällikkö

Galena Pharma Oy

Suomi, Pohjois-Savo


Hankintapäällikkö, Galena Pharma Oy, Kuopio

Etsimme nyt Kuopioon suunnitelmallista ja kehittämishakuista hankintapäällikköä. Uudessa tehtävässä vastaat asiantuntijaroolissa Galena Pharman mm. raaka-aineisiin ja pakkausmateriaaleihin liittyvistä hankinnoista sekä ostoista niin strategisella kuin operatiivisella tasolla. Työsi tavoitteena on varmistaa hankintojemme sujuvuus, tehokkuus sekä oikea-aikaisuus, huomioiden myös toimialallemme ominaiset regulaatioasiat. Olet aktiivisesti yhteydessä toimittajiimme ja viihdyt sekä neuvottelutilanteissa että tarkkuutta vaativien sopimusasioiden parissa. Hankintoja teemme pääasiassa jakelijoiden kautta Suomesta, Euroopasta sekä Aasiasta. Organisaatiomme sisäisesti työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon, tuotekehityksen, asiakaspalvelun sekä myynnin kanssa. Raportoit tehtävässä tuotantopäällikölle.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta hankinnasta sekä näyttöjä konkreettisista onnistumisista hankintojen / ostojen parissa. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen, itseohjautuva ja kehittämishakuinen - sinulta löytyy ns. hands-on otetta asioiden edistämiseksi. Kykenet tunnistamaan olennaiset asiat kokonaisuuksista sekä löytämään toimivat ratkaisut asiakkaidemme ja tuotantomme tarpeisiin. Toimit tavoitteellisesti ja olet kasvumme tukemiseksi valmis kehittämään hankintamme toimintamalleja pitkäjänteisesti sekä suunnitelmallisesti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hankintatoimen kautta vaikuttamaan vahvalla kasvu-uralla olevan yrityksemme tuloksellisuuteen, kasvuun sekä kehittymiseen. Saat meiltä kattavan perehdytyksen toimialalle ja tehtävään, sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi osana edistyksellistä ja koko ajan kansainvälistyvää kasvuyhtiötä. Menestyksesi tukena ovat niin alan huipputuotteet kuin yli 50-henkisen organisaatiomme monipuolinen osaaminen. Toimipisteesi sijaitsee Kuopiossa, sisältäen osittaisen etätyömahdollisuuden.

Lisätietoja tehtävästä antavat 8.5. klo 17-18, 14.5 klo 8-9 ja 21.5 klo 8-9 Galena Pharma Oy:n toimitusjohtaja Alexej von Bagh, puh. 050 597 8550 sekä myös muina aikoina MPS-konsultit Joonas Pikkarainen puh. 045 7820 0547 ja Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, viimeistään 26.5.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

 

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sijainti: Sammonkatu 10, Kuopio