Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

ICT-päällikkö

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Suomi, Uusimaa


Rakennamme Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • Palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • Toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • Yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille töihin ICT-päälliköksi.

ICT-PÄÄLLIKKÖ

Haemme ICT-päällikköä vastaamaan OAJ:n tietohallinnosta nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä talon sisällä toisiin tehtäviin. Tietohallinto vastaa OAJ:n ICT-palveluiden päivittäistoimivuudesta ja kehittämisestä. Palveluita käyttää OAJ:n henkilöstö (n. 130 käyttäjää) sekä osin myös koko OAJ:n jäsenistö (110.000 henkilöä).

ICT-päällikkönä kannat kokonaisvastuun OAJ:n ICT-toiminnasta, otat vastuullesi osaavan 5-6 hengen ICT-tiimin ja toimit tiimin esihenkilönä, ohjaat IT-palveluntarjoajien työtä, vastaat jatkuvien palvelujen häiriöttömästä toiminnasta sekä IT-kustannusten hallinnasta. Vastuullasi on OAJ:n IT-kehitys ja valmistelet, suunnittelet sekä viet läpi sovittuja kehityshankkeita yhdessä tiimisi ja ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa. Sinulla on hyvä yleisosaaminen eri IT:n osa-alueista ja toimit mielelläsi tiiminvetäjän roolissa. Motivoidut sekä arjen IT-työstä ja tehtävistä että uuden tekemisestä ja olemassa olevien palveluiden kehittämisestä.

Tällä hetkellä OAJ:lle ajankohtaisia kehitysprojekteja ovat esim. ICT-ydinpalveluiden kehittäminen, pilvisiirtymän edistäminen, integraatioiden kehittäminen sekä ICT-projekti- ja palvelumallin kehittäminen.

ICT-päällikkönä raportoit OAJ:n talousjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, innostunutta ja aktiivista otetta sekä vahvaa halua kehittää ja kehittyä. Olet aikaansaava, positiivinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Johdat tiimiäsi eteenpäin vievällä ja rakentavalla otteella. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto täydennettynä vankalla työkokemuksella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille on myönnetty vuosina 2021 ja 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Lisäksi olemme olleet kahtena edellisenä vuotena Suomen parhaiden työpaikkojen listalla.

OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä. 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo hakulomakkeen kautta viimeistään ti 27.2.2024.

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste oaj.fi/tietosuojaseloste.

OAJ toteuttaa rekrytoinnin yhteistyössä MPS:n kanssa. Lisätietoja työtehtävästä antavat OAJ:n talousjohtaja Heli Huhtala, puh. 050 385 5190, ke 21.2. klo 13–14 ja pe 23.2. klo 11–12 sekä seniorikonsultit Jukka-Pekka Suonikko, puh. 040 862 2351, 20.2. klo 14–16 ja 21.2. klo 14–16 ja Ulla Nikula, puh. 040 538 3538, 14.2. klo 13–14 ja 15.2. klo 9–10.


Sijainti: Kellosilta 7, Helsinki