Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

IT Service Owner, DevSecOps Platforms

Työllisyysrahasto

Suomi, Uusimaa


Haemme IT Operations -tiimiin

IT Service Owner, DevSecOps Platforms

vakituiseen työsuhteeseen (aloitus tehtävässä mahdollisimman pian)

 

Kuvaus työtehtävistä

IT Service Ownerina toimit nimetyn IT-palvelukokonaisuuden omistajana. DevSecOps IT Service Ownerilla on keskeinen rooli ketterään ja kustannustehokkaaseen sovelluskehitykseen siirtymisessä. Vastaat sovelluskehittämisen elinkaaren vaiheisiin liittyvien ohjelmistojen, työkalujen ja alustojen omistajuudesta sekä määrittelet, hallitset ja kehität niitä. Omistat Power Platform -palvelut ja vastaat alustan tarjoamien palveluiden ja työkalujen tietoturvallisesta hyödyntämisestä, hallinnasta, kehittämisestä sekä ylläpidosta yhteistyössä valittujen toimittajien kanssa. Edustat palvelukokonaisuutta liiketoimintarajapinnassa ja kehität palveluita yhteistyössä. Lähimmät työtoverisi ovat IT Operations -tiimi, liiketoiminnan tuote- ja palveluomistajat, toimittajat, arkkitehtuuri- tietoturva- ja hankintatiimi sekä PMO-tiimi.

 

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

 • 5+ vuotta kokemusta ainakin kahdesta IT ratkaisujen ja järjestelmien kehittämisen osa-alueesta; tekninen arkkitehtuuri, sovelluskehitys, integraatiot, tietovarastot tai pilvikehittämisestä.
 • Muutaman vuoden kokemus DevSecOps toimintamalleista, periaatteista ja parhaista käytännöistä.
 • Kokemusta IT Service Owner tai vastaavasta roolista.
 • Ymmärrystä low-code ympäristöistä
 • Kokemusta Power Platformista
 • Tuntemusta ketterän ohjelmistokehityksen metodologiasta ja prosesseista.
 • Kokemusta jatkuvan koostamisen ja julkaisemisen (CI/CD) työnkulkujen kehittämisestä.
 • Tietämystä tietoturvan integroinnista osaksi kehitysprosessia ja elinkaarta.
 • Ymmärrystä automaation vaihtoehdoista ohjelmistokehityksessä.
 • Microsoft-sertifioinnit, mm. Azure Fundamentals, DevOps Engineer, Developer Associate tai Solutions Architect katsotaan eduksi.

 

Lisäksi odotamme sinulta:

 • Itseohjautuvuutta ja ongelmanratkaisutaitoa
 • Tavoitteellisuutta ja tuloksellisuutta
 • Stressinsietokykyä
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

 

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Työskentelemme hybridimallilla. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

 

Näin haet

Lisätietoja tehtävästä antavat Head of IT Operations Anssi Hedeman, puh. 050 338 0421 sekä MPS-konsultti Janne Aho, puh. 040 838 1935.

Hae tehtävää 21.5.2024 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sijainti: Itämerenkatu 11–13, Helsinki