Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Johdon assistentti

Huoltovarmuuskeskus

Suomi, Uusimaa


Vahvistamme tukitoimintojamme ja haemme joukkoomme osaavaa johdon assistenttia avustamaan Huoltovarmuuskeskuksen johtajia ja asiantuntijoita heidän työssään. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kokousten ja tapaamisten organisointia, tapahtumajärjestelyjä, matkavarausten tekemistä, esitysten, muistioiden ja asiakirjojen valmistelua sekä prosessien hallintaan ja kehittämiseen liittyviä avustavia tehtäviä. Pidät aktiivisesti yhteyttä sidosryhmiin ja hoidat myös muita yleishallinnon tehtäviä. Toimit organisaation eri osastojen ja muiden assistenttien kanssa tiiviissä yhteistyössä. Omalta osaltasi edistät organisaation arjen sujuvuutta ja työympäristön kehittämistä.

Hakemallamme henkilöllä on alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto sekä useamman vuoden kokemus johdon assistentin tehtävistä. Eduksi katsotaan valtionhallinnon tai julkissektorin toiminnan tuntemus sekä kokemus työskentelystä asiantuntijaorganisaatiossa.

Tässä tehtävässä tuet erityisesti tutkimus- ja analyysiosaston johtajaa ja osaston henkilöstöä. Assistenttipalvelut on meillä keskitetty strateginen kehittäminen ja yhteiset palvelut- osastolle ja hallinnollisena esihenkilönäsi toimii hallintojohtaja. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä. Tehtävä on vakituinen.

Toivomme sinulta

Pystyt pitämään samanaikaisesti useita lankoja käsissäsi ja edistämään sinulle asetettuja tavoitteita. Olet palveluhenkinen ja itseohjautuva sekä taitava organisoimaan asioita ja hallitsemaan prosesseja. Sinulla on erinomaiset yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä tarvitset hyvää paineensietokykyä ja toimit joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Työotteeltasi olet huolellinen ja tarkka. Hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmistot (esim. MS Officen työkalut). Ilmaiset asioita sujuvasti ja selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä 85 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Työskentelemme arvojemme mukaisesti - asiantuntevasti, kestävästi, yhdessä ja ihmislähtöisesti. Tarjoamme sinulle asiantuntevan ja innostavan työyhteisön, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla toimistossa ja etätyössä, työtehtävien sen mahdollistaessa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja Rain Mutka tiistaina 28.11. klo 15–16 ja maanantaina 4.12 klo 15–16, puh. ​0295 051 049

Täytä hakulomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan CV ja hakemuksesi viimeistään 7.12.2023.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Sijainti: Aleksanterinkatu 48 A, Helsinki