Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Johtaja/Rakennuttajainsinööri Kajaani

Insinööritoimisto Savolainen Oy


Vastaat tehtävässäsi Kajaanin toimiston ja yksikön tiimin johtamisesta ja toimit keskeisessä roolissa organisaatiossamme. Tehtäviisi kuuluvat myös Kajaanin toimialueen monipuolisten hankkeiden rakennuttamistehtävät aina suunnittelunohjauksesta toteutuksen johtamiseen. Johdat ja kehität aktiivisesti asiakkuuksiamme ja toimit tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat toimialaasi ja markkinan kehittymistä sekä osallistut hyvällä ammatillisella otteella toimintamme kehittämiseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. insinööri, DI, rakennusmestari) ja vähintään viiden vuoden kokemusta rakennuttamisen tehtävistä sekä mahdollisesti myös muista rakennusalan tehtävistä. Sinulla on kokemusta ja taitoa kehittää ja kasvattaa tuloksellisesti liiketoimintaamme Kainuussa ja Pohjois-Suomen alueella. Olet toiminut johto- ja esihenkilötehtävissä tai sinulla on hyvät edellytykset toimia johtajan roolissa Kajaanin toimistossamme.

Tervetuloa joukkueeseemme, jos olet valmis tarttumaan rohkeasti uusiin haasteisiin ja innostut osaamisesta, tuloksellisesta tekemisestä ja toiminnan kehittämisestä. Arvostat asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ja innostut hyvän yhteistyön rakentamisesta ja asiakastyöskentelystä. Seuraat aktiivisesti markkinatilannetta ja olet kiinnostunut laajasti toimialasi kehitysnäkymistä. Olet henkilönä aikaansaava joukkuepelaaja ja motivoidut tiimisi onnistumisista sekä tulosten saavuttamisesta. Työskentelet ja johdat omalla innostavalla esimerkilläsi ja olet karismaattinen ja kannustava joukkueen kippari.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja osaavan organisaation ammatillisen tuen. Huolehdimme työntekijöistämme ja arvostamme kehitysmyönteistä ja positiivista asennettasi ja valmiutta sitoutua tähän avaintehtävään. Tarjoamme asianmukaisen palkkauksen ja työsuhde-edut sekä erinomaiset puitteet tehtävässäsi menestymiseen. Toimistomme sijaitsevat Iisalmessa, Kajaanissa ja Kuopiossa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 3.4.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Katri Savolainen, puh. 050 400 6137 sekä MPS:n rekrytointikonsultti Hilkka Hirvasniemi, puh. 050 323 5193.

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Sijainti: Kajaani