Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee yli 140 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 143 milj. euroa. vaasansahko.fi

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

kehitysinsinööriä

Tässä uudessa tehtävässä energia-alasta aidosti innostuneella ja ajan hermolla olevalla tekijällä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa konsernin kehitystyöhön. Ajattelet kaupallisesti ja tiedonjanoisena viet tehokkaasti ja itseohjautuvasti erilaiset selvitystyöt maaliin. Sinulla on tekninen tai kauppatieteellinen koulutus (DI, insinööri, KTM) ja arvostamme erityisesti kykyäsi kiteyttää olennaisen. Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja arjessa. Tunnistatko sinä niistä myös itsesi?

Liiketoimintakehityksen vauhdittamiseen tarvitsemme henkilön, joka ennakkoluulottomasti lähtee kartoittamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Suurin osa työajastasi on resursoitu projektiluontoisiin teknokaupallisiin selvitystöihin, joissa vastaat suunnitelmien laatimisesta, tietojen hankkimisesta, seurannasta ja raportoinnista. Kehitystoiminnassa yhteistyö energiaklusterissa toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa on meille tärkeää, ja kehitysinsinöörinä osallistut myös aktiivisesti tähän työhön. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin sisäisten sidosryhmien kanssa ja raportoit konsernin kehitysjohtajalle.

Odotamme sinulta vahvoja analysointi-, yhteistyö- ja viestintätaitoja. Osaat tehdä mallinnuksia Excelissä ja kiteyttää johtopäätöksiäsi visuaalisesti houkuttelevissa Powerpoint-esityksissä. Olet utelias, proaktiivinen ja tuloshakuinen. Tartut rohkeasti uusiin tehtäviin, ja uteliasuutesi ohjaa sinut seuraamaan alalla tapahtuvia teknologisia ja liiketoiminnallisia uutuuksia. Ihanteellisesti sinulla on 2–3 vuoden työkokemus projektiluonteisista tehtävistä. Työssäsi hyödyt vahvoista kielitaidoista ja tarvittaessa kommunikoit sujuvasti myös in English. Arvostamme erityisesti arjen työssä näkyvää innostustasi ja motivaatiotasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä ja perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Pääset osalliseksi kestävää kehitystä ja digitalisaatiota painottavaa konsernia, ja käytettävissäsi on myös monipuoliset työsuhde-edut.

Lisätietoja antavat kehitysjohtaja Hans-Alexander Öst, puh. 06 324 5350 ja MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 746 9620. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 25.8. mennessä.