Puunjalostusinsinöörit ry (PI) on noin 2700 metsäteollisuuden ammattilaisen ja 50 yrityksen uudistumiskykyinen verkosto ja jäsentemme osaamisen moderni kehittäjä. Edistämme alan vetovoimaa ja olemme kotimaassa ja kansainvälisesti haluttu yhteistyökumppani. Visiomme on, että teemme yhdessä puupohjaisen tulevaisuuden.

Haemme tiimiimme uutta

Kehityspäällikköä

Tunnet hyvin metsäteollisuuden ja haluat tehdä merkityksellistä työtä toimialamme tulevaisuuden ja sen osaajien hyväksi. Haluat verkostoitua ja olet kiinnostunut sidosryhmätyöstä metsäteollisuuden eturivin toimijoiden kanssa. Olet yhteistyökykyinen, myyntihenkinen ja tartut ennakkoluulottomasti työhön. Sinulla on näyttöjä niin tavoitteellisesta ja tuloksellisesta toiminnasta kuin itsesi johtamisesta. Käytät työssäsi luontevasti digitaalisia työkaluja ja ohjelmistoja, ja olet kiinnostunut digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä.

Tehtävässäsi:

Etsimme juuri sinua, jos:

Tehtävä on vakituinen. Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan metsäteollisuuteen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan sekä loistavan mahdollisuuden verkostoitua ja kehittyä. Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta tehtävän sijainti on neuvoteltavissa ja merkittävä osa työstä on mahdollista tehdä myös etätyönä. Raportoit yhdistyksen toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS Career Oy:n konsultti Nina Kalajoki (puh. 040 569 5229) sekä Puunjalostusinsinöörit ry:n toimitusjohtaja Antti Lindqvist (puh. 040 725 2543). Tavoitat Antin parhaiten torstaina 17.9. klo 10–11, tiistaina 22.9. klo 15–16 tai torstaina 1.10. klo 11–12.

Hae paikkaa ja tule meille tekemään yhdessä puupohjaista tulevaisuutta!

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 5.10.2020 mennessä. Toimi mahdollisimman pian, sillä alamme käymään läpi hakemuksia jo hakuaikana. Menestystä hakuun!