Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Kehityspäällikkö

Kirkkonummen kunta

Suomi, Uusimaa


Oletko puuttuva tiimipelaajamme? Haemme kehityspäällikköä vahvistamaan joukkuettamme.

Kirkkonummen kuntaorganisaatiossa on kolme palvelualuetta: sivistyspalvelut, yhdyskuntatekniikan palvelut ja yhteiset palvelut. Yhteiset palvelut -organisaatio tukee muiden palvelualueiden tuloksellista toimintaa, ohjaa ja seuraa tavoitteiden toteutumista, antaa asiantuntijapalveluita kunnan päätöksenteon ja johtamisen tueksi, vastaa kunnan strategisesta suunnittelusta sekä huolehtii mm. kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä. Sen lisäksi yhteisissä palveluissa tuotetaan erilaisia sisäisiä tukipalveluita kuten hallinto-, talous-, hankinta-, henkilöstö-, viestintä- ja elinvoimapalveluita.

Olemme vuoden 2023 aikana kehittäneet yhteisiä palveluita vastaamaan paremmin kuntaorganisaation muuttuviin tarpeisiin ja toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin. Kuntaorganisaation kehittämistyö on edelleen kesken ja haemme nyt joukkoomme kokenutta ja aikaansaavaa kehityspäällikköä uuteen virkaan.

Kehityspäällikkönä pääset osallistumaan pian valmistuvan uuden strategian jalkauttamiseen organisaatioon ja kehittämään tiedolla johtamisen haltuunottoa organisaatiossa.

Kehityspäällikön keskeisiin vastuualueisiin kuuluvat:

 • Kuntastrategian valmistelun ja toimeenpanon ohjaus sekä seuranta.
 • Tiedolla johtamisen kehittäminen.
 • Kuntatasoinen tilasto- ja tutkimustoiminta.
 • Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinointi.
 • Kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien kehittämisen koordinointi ja ohjaus.
 • Kunnan yhteisökuvan kehittäminen ja viestintä sekä niiden ohjaus.
 • Kestävän kehityksen koordinointi.

Kehityspäällikkö toimii yhteisten palveluiden johtotiimiin jäsenenä ja asiantuntijaroolissa kunnan johtoryhmässä. Hän tekee tiivistä yhteistyötä kunnanjohtajan sekä palvelualuejohtajien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Alkuvaiheessa kehityspäällikkö toimii noin viiden henkilön tiimin esihenkilönä. Koska virka on uusi, tehtävän sisältöä ja vastuualueita muokataan valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Odotamme tiedolla johtamisen ammattilaista, jolla on ymmärrystä ja näkemystä strategiaprosessin haltuunotosta ja kehittämisestä. Viran kelpoisuusvaatimuksena ovat soveltuva ylempi yliopistossa suoritettu korkeakoulututkinto, riittävä kokemus erilaisista kehittämistehtävistä sekä hyvä suomen ja välttävä ruotsin kielen taito. Arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta erityisesti kokemusta tiedolla johtamisen keinojen käytöstä, näkemyksellisyyttä kunnan strategian kehittämiseen, kykyä ottaa haltuun laajoja asiakokonaisuuksia, organisointi- ja koordinointikykyä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tilasto- ja analyysityökalujen hallintaa (mm. Excel, PowerBI).

Tarjoamme sinulle

 • vakinaisen viran hallitusti kasvavassa, nykyaikaisessa, arvoiltaan kestävässä ja kehittyvässä kunnassa
 • keskeisen roolin kunnan strategian ja päätöksenteon eteenpäin viemisessä.
 • mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.
 • lakisääteisestä tasoa paremmat työterveyshuollon palvelut.
 • liikunta- ja kulttuuriedun 200 €/vuosi (epassi).
 • julkisen sektorin hyvät lomaedut.

Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Pyrimme täyttämään viran 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi 28.2.2024 kello 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kehityspaallikko-kir-02-4-24/ 

Lisätietoja kunnassa antaa hallintojohtaja Jaana Suihkonen, puh. 040 702 0138, maanantaina 12.2. klo 11–12 ja torstaina 22.2. klo 14–16 sekä MPS-konsultti Janne Aho, puh. 040 838 1935, torstaina 15.2. klo 13–14 sekä tiistaina 20.2. klo 9–11.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sijainti: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi