Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Kirjanpitäjä

Sinituote Oy

Suomi, Uusimaa


SINI on kotimainen perheyritys, jolla vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat kaiken tekemisen ytimessä. Missiomme on helpottaa ihmisten arkea laadukkailla siivousvälineillä ja kodinhoitotuotteilla, joista 80 % valmistetaan Suomessa ja joista merkittävä osa on valmistettu kierrätetyistä tai biohajoavista raaka-aineista. Toimintamme on hiilineutraalia. Näistä syistä voimme luvata, että teemme maailmasta puhtaamman tila kerrallaan. Sinillä siivous sujuu Suomessa jo neljättä vuosikymmentä ja panostuksemme vientiin on avannut uusia markkina-alueita Pohjoismaissa ja DACH-alueella.

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen näppärää, tarkkaa ja tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää perhevapaan sijaiseksi 1.3.2023 - 31.5.2024 Suomen hymyilevimpään työpaikkaan.

Odotamme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta. Voit olla kokenut taitaja tai taloushallinnon uran alkutaipaleella, jos sinulle on karttunut hyvät it-taidot ja kyky toimia erilaisten ohjelmistojen kanssa: olet käyttänyt työssäsi eTaskua, Maestroa tai Wintimeä. Kokemus konserniympäristöstä on plussaa. Olemme valmistautuneet antamaan sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, joten oppiva asenne ja ratkaisukeskeisyys sekä yhteistyötaidot korostuvat valintapäätöksessä. Tiimimme on pieni, mutta tehokas, joten työtehtävät ovat monipuolisia taloushallinnon töitä, mikä avaa mahdollisuuden vahvistaa omaa osaamistasi. Työssä menestyminen vaatii kokonaiskuvan hahmottamista, joustavuutta sekä aikataulupaineen taklaamista! 

Sinua odottaa itseohjautuva, hyväntuulinen ja hurtilla huumorilla varustettu tiimi Hyvinkään Erkylässä. Toimiston sijainti edellyttää auton käyttöä, sillä teemme paljon töitä tiiminä työpaikalla. Olemme myös huomanneet, että vaikka osittainen etätyö tehtävien salliessa onkin mahdollista, useimmat haluavat tulla silti työhön työpaikalle. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja tarjoamme kattavat henkilöstöedut.

Työtehtävät: 

  • kuukausittaiset kirjanpidon rutiinitehtävät 
  • ostolaskujen kierrätys ja ostoreskontra 
  • kaudenvaihteen tehtävät 
  • tilinpäätökseen liittyvät tehtävät 
  • muut toimistotehtävät 

Kiinnostuitko? Jos haluat työskennellä ehkäpä Suomen kauneimmassa toimistossa ja sinulla on hymy herkässä, jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta (careers.mps.fi) viimeistään 5.2.2023 ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopivin vahvistus tiimiimme.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kirjapito- ja laskentapäälliköltä Saara Castrenilta, saara.castren@sinituote.fi 

 

 

Työsuhteen tyyppi: määraäaikainen, sijaisuus

Sijainti: Erkylän kartano 50 B, Hyvinkää