MPS är ett finländskt bolag grundat 1974, med verksamhet i Sverige sedan 1982 och med egna kontor i sju länder. MPS stöder individer, grupper och bolag i arbetslivets alla skeden. Vi anser att det är människorna som är avgörande och vår slogan uttrycker denna syn: Because companies are made up of people™.

Vi har en förståelse för arbetsbeteenden och affärsverksamheter. För oss betyder människor entusiasm – alla är bra på något och vår mission är att skapa värdefull tillväxt för alla. Med hjälp av våra internationella nätverk kan vi besvara våra kunders behov i 75 länder.

Vi söker nu en aktiv och säljande

Konsult

till vårt Stockholmskontor centralt beläget på Birger Jarlsgatan 34.  Du kommer att ha en aktiv roll i att ackvirera nya kunder samt utveckla befintliga kunder. Uppdragen består i huvudsak av exekutive search- och rekryteringsuppdrag, samt ledarutvecklingsuppdrag, där du arbetar tillsammans med våra seniora konsulter och resten av organisationen. Ditt uppdrag blir primärt att självständigt och tillsammans med vår marknadsfunktion i Sverige och Finland generera nya affärer till MPS Sverige AB.

Vi sätter stort värde på din kapacitet och förmåga att arbeta med flera uppdrag samtidigt. Till ditt arbetssätt är du engagerad. ödmjuk och lyhörd. Du är som bäst då du får jobba mångsidigt med ett övergripande ansvar för kundrelationer.

Du jobbar målmedvetet och självständigt för att skapa ett långsiktigt resultat som du kan vara stolt över. Utrustad med ett genuint intresse för affärslivet tycker du om att göra nytta och tillföra både internt och externt.
Som självständig och organiserad konsult på MPS ska du ha:

Som självständig och organiserad konsult kommer du att:

Hos oss får du intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter samt en möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Uppgiften innebär ett brett ansvar, där du får vara med och påverka MPS Sveriges framtid genom att utveckla och forma verksamheten. Då vi är ett mindre kontor här i Stockholm uppskattar vi att du är snäll, intresserad av att skapa trivsel och att du vill bidra till verksamheten. Vi erbjuder dig en utvecklande miljö där du får göra 10 000 misstag per dag, träffa kollegor från många olika länder och ta del av (och bidra till) en bra arbetsmiljö. Vi tillämpar en bra grundlön för att ge dig stabilitet, och för att undvika intern konkurrens. Vi har väldigt bra pensionssystem, som du tar del av. Friskvård och bra arbetsverktyg är en självklarhet som vi förser dig med.

Mera information om uppgiften ger vår vd, Toni Ahlström, tel. +46 70 417 4077. Skicka in din ansökan, CV och löneanspråk senats den 28/2 2020.

Vi använder psykometriska tester som beslutsunderlag i processen för att behandla alla kandidater rättvist, icke diskriminerande och så objektivt som möjligt.