Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Koordinaattori (turvallisuus)

Huoltovarmuuskeskus

Suomi, Uusimaa


Haluatko olla mukana kehittämässä turvallisuuskulttuuria organisaatiossa, jossa turvallisuuteen panostetaan? Etsimme nyt 

Koordinaattoria (turvallisuus)

täydentämään turvallisuustiimiämme. Koordinoit henkilöstö- ja kiinteistöturvallisuutta työyhteisössämme. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat turvallisuustekniikan hallinnointi, henkilöturvallisuusselvitysten koordinointi ja ylläpito, kokousjärjestelyt ja kuriiri- sekä kuljetuspalveluiden hoitaminen. Työskentelet päivittäisessä yhteistyössä ulkoisen palvelutuotannon kanssa, ja hallinnoit kiinteistön palvelu- ja vikailmoitusten vastaanottoa ja käsittelyä.

Tehtävä on uusi ja työskentelet osana nelihenkistä kiinteistö- ja turvallisuustiimiä Huoltovarmuuskeskuksen strategisen kehittämisen ja yhteisten palveluiden osastolla. Esihenkilönäsi toimii hallintojohtaja. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Huoltovarmuuskeskuksen toimistotilat, mutta etätyöskentely on myös mahdollista työtehtävien sen salliessa. Työsuhde on vakituinen.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta turvallisuusalasta. Kiinteistö- ja henkilöstöturvallisuuden sekä turvallisuusjärjestelmien tuntemus on etu samoin kuin aiempi kokemus turvallisuusselvityksistä ja henkilötietojen käsittelystä. Kokemus valtionhallinnon turvallisuusvaatimuksista katsotaan eduksi.   

Suhtaudumme vakavasti sekä henkilöstömme turvallisuuteen että työssämme käsiteltävän tiedon luottamuksellisuuteen, ja kehitämme jatkuvasti organisaatiomme turvallisuusratkaisuja ja -kulttuuria. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja ratkaisukeskeistä asennetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja ilmaiset itseäsi selkeästi myös kirjallisesti. Arvostamme halua kehittyä työssäsi ja myönteistä asennetta turvallisuustiimin työn kehittämiseen. Et karta myöskään tehtävään kuuluvia rutiinitöitä. Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi. Sinulla tulee olla B-luokan ajokortti.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 90 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Työskentelemme arvojemme mukaisesti -asiantuntevasti, kestävästi, yhdessä ja ihmislähtöisesti. Tarjoamme sinulle asiantuntevan ja innostavan työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa ja työskentelemme hybridimallilla toimistossa ja etätyössä työtehtävien sen mahdollistaessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa turvallisuus- ja valmiuspäällikkö Andreas Schneider, puh. ​029 505 1116, puhelinaika to 15.2.2024 klo 9.00–10.00 ja ke 21.2. klo 13.00–14.00 sekä hallintojohtaja Rain Mutka, puh. 029 505 1049, puhelinaika to 22.2. 12.00–12.45.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi viimeistään ma 26.2.2024.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Sijainti: Aleksanterinkatu 48 A, Helsinki