Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Tampereen Messut

Suomi, Pirkanmaa


Etsimme Tampereen Messuille markkinointi- ja viestintäpäällikköä vastaamaan B2B & B2C tapahtumabrändien markkinointi- ja viestintästrategioiden suunnittelusta, toteutuksesta, budjetoinnista ja tuloksien raportoinnista. Monipuolisessa työssäsi koordinoit asiantuntijaroolissa kuuden henkilön in-house -tiimin sekä yhteistyökumppanien toimintaa. Seuraat aktiivisesti tapahtumaprojektien laatua, aikataulutusta sekä tehokkuutta. Ymmärrät erilaisia asiakassegmenttejä ja pystyt löytämään tehokkaimmat keinot tavoittaa halutut kohderyhmät oikeissa kanavissa. Koordinoit sisällöntuotantoa sekä ohjaat ja optimoit markkinointitoimenpiteitä eri markkinointikanavissa. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin sekä sidosryhmien kanssa tukien liiketoimintoja sekä tapahtumaprojekteja saavuttamaan tavoitteensa. Erinomaisten vuorovaikutustaitojesi kautta varmistat sujuvan kommunikaation ja yhteistyön myös tiukkojen aikataulujen puitteissa.

Näillä taidoilla onnistut

Olet intohimoinen markkinoinnin- ja viestinnän osaaja, jolla on vahva kokemus markkinoinnin projektinhallinnasta ja tiimien koordinoimisesta. Odotamme sinulta hyvää markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuuksien ymmärrystä, vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on visuaalista silmää asioille, kirjallista ja verbaalista lahjakkuutta sekä kyky ajatella kaupallisesti markkinoinnin sekä viestinnän osalta. Sinulla on kokemusta sisällöntuotannosta suomeksi ja englanniksi. Työskentelytyyliltäsi olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja kekseliäs. Paineensietokykysi on hyvä ja pystyt huolehtimaan useiden projektien tehokkaasta edistämisestä samanaikaisesti. Kokemus markkinoinnin projektinhallintajärjestelmistä on eduksi tässä työtehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset markkinoinnin toimintamalliemme ohella kehittämään omaa osaamistasi edelleen valtakunnallisten ja kansainvälisten tapahtumien parissa. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen ja kannustava organisaatiomme sekä Suomen toiseksi suurimman messuyhtiön yli 55 vuoden kokemus tapahtumajärjestämisestä. Työhyvinvointiasi tukemassa ovat muun muassa laaja työterveyshuolto sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat 25.9. klo 14–15.30 ja 6.10. klo 13. –14.30 Tampereen Messujen brändi- ja viestintäjohtaja Heidi Pitkämäki puh. 040 768 8377 sekä MPS-konsultit Teemu Vuorinen puh. 040 061 0041 ja Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakemuspainikkeen kautta 8.10.2023 mennessä.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Sijainti: Ilmailunkatu 20, Tampere