Metsätyö Oy on vuonna 1945 perustettu, ruotsalaiseen P. Wikström jr. Ab -konserniin kuuluva oman alansa markkinajohtaja, joka maahantuo, markkinoi ja myy metsäkonevarusteita, työkoneiden tieteriä, kauhateräksiä ja kaivinkynsiä. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 18,6 MEUR ja palveluksessamme on 21 henkilöä. Pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä ja myyntikonttorit varastoineen Hämeenlinnassa ja Rovaniemellä. Lisätietoja: metsatyo.fi

Etsimme nyt Jyväskylään tai Hämeenlinnaan sinua asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen

Myynnin ammattilainen

Työskentelet aktiivisesti nykyisten ja uusien asiakkaidemme kanssa pääsääntöisesti oman konsernimme laadukkaiden ja monipuolisten metsäkonetuotteiden myynnin parissa. Viihdyt liikkuvassa sekä monipuolisessa myyntityössä, jossa tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteesi. Metsätyö Oy:ssä panostamme yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisesti tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen. Tässä työssä suurin voimavaramme on suhteemme asiakkaisiimme sekä heidän asiantuntemuksensa. Toimipisteesi voi sijaita joko pääkonttorillamme Jyväskylässä tai Hämeenlinnan toimipisteessämme.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myynnistä vastaavanlaisessa toimintaympäristössä. Aiemman kokemuksen metsäalasta katsomme eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Sinulla on positiivinen ote työhön ja pystyt osaamisesi kautta tuomaan panoksesi niin myynnin kuin asiakkuuksiemme kehittämiseen.  Asiakasrajapinnassa toimintasi on palveluhenkistä, joustavaa ja tuloshakuista. Pystyt kommunikoimaan tarvittaessa sekä suomeksi että englanniksi. Suurin osa myytävistä tuotteistamme tulee sisaryrityksestämme Olofsfors Ab:n tehtaalta.

Markkinajohtajana tarjoamme sinulle huipputuotteet, osaavien kollegoiden tuen, kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat 18.2. klo 10–11 ja 23.2. klo 13–14 Metsätyö Oy:n Markku Sivelä, puh. 040 654 6023 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 7.3.2021 mennessä.