Me Vaasan Sähköllä olemme päättäneet, että jokainen merkittävä investointi tehdään puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Haemme joukkoomme nyt sinua, joka haluat olla mukana tällä matkalla kohti kestävämpää huomista. Konsernissamme työskentelee noin 125 alan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli 153 miljoonaa euroa.

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

myyntihenkistä palveluneuvojaa

Nautitko hyvän asiakaskokemuksen luomisesta ja menestyksellisestä myyntityöstä? Palvelet asiakkaitamme sopimusasioissa pääosin puhelimitse, mutta digikanaviin tottuneena myös verkossa ja sähköpostitse. Tavoitteellisena tyyppinä innostut myös mahdollisuudesta lisätä yrityksemme myyntiä ja kasvattaa asiakaskuntaa. Voit olla tuore tulokas tai rautainen ammattilainen, tärkeintä kuitenkin on, että sinusta löytyy positiivista asennetta ja vahvat vuorovaikutustaidot. Meillä on tällä hetkellä käynnissä useampia kehityshankkeita, joiden avulla pystymme jatkossa entistä paremmin tarjoamaan lisäarvoa asiakkaillemme. Muutosvaiheen aikana tarvitsemme lisäkäsiä ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme.

Meidän rennossa tiimissämme haluamme rakentaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Toivomme, että sinusta huokuu aito halu auttaa asiakkaitamme ja innostut asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Olet tehokas, joustava ja haluat oppia uutta. Ratkaisukeskeisellä asenteellasi ja heittäytymiskyvylläsi pystyt kääntämään hankalatkin tilanteet voitoksi. Kommunikoit sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä sekä hallitset Office 365:n käytön. Sinulla on vähintään tehtävään soveltuva toiseen asteen koulutus. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä vahvistaa mahdollisuuksia tulla valituksi.

Jos siis juuri nyt mietit, miten saisit urallesi mahtavan alun, tai mitä uutta työympäristön vaihtelu voisi tuoda, niin älä mieti enää! Vaasan Sähkössä pääset osalliseksi kestävää kehitystä ja digitalisaatiota painottavaa konsernia energiamaailman eturivissä. Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja arjessa. Tunnistatko sinä niistä myös itsesi? Me tarjoamme sinulle sopivasti haastetta sekä motivoivan ja positiivisen työyhteisön.

Haemme myyntihenkistä palveluneuvojaa määräaikaiseen suhteeseen vanhempainvapaan ajaksi 31.12.2022 asti. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Voit jättää hakemuksesi myös ruotsiksi.

Lisätietoja antavat asiakaspalvelupäällikkö Lena Lainio puh. 040 667 1617, ja MPS Vaasan Daniel Särs 23.2. ja 1.3. puh. 020 746 9620. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 7.3. mennessä.