Electrolux Professional Oy on ammattikeittiölaitteita ja pesulakoneita valmistava kansainvälinen yritys, joka toimii 140 maassa. Electrolux Professional on ainoa toimija maailmassa, joka pystyy tarjoamaan ammattikäyttöön saman tuotemerkin alla täydellisen laitevalikoiman ruokien säilytykseen, ruoanvalmistukseen, astianpesuun ja pyykin käsittelyyn. Olemme tehneet vuosikymmeniä jatkuvaa kehitystyötä ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia, kestäviä ja energiatehokkaita laitteita hyödyntämällä innovatiivista osaamista ja uusinta teknologiaa.

Ympäristöajattelu sekä pitkäkestoinen ja rakentava yhteistyö ovat toimintamme lähtökohta. Huolehdimme asiakkaistamme koko tuotteiden elinkaaren ajan tarjoamalla myynnin ja markkinoinnin lisäksi laadukkaita suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluita. Autamme asiakkaitamme menestymään kehittämällä helpompia, turvallisempia ja tuottavampia työympäristöjä. Lisätietoa: professional.electrolux.com/fi

Myyntipäällikkö

Rekrytoimme nyt myyntipäällikköä Electrolux Professional Oy:lle Etelä- ja Keski-Suomen alueelle. Vastaat itsenäisesti Electrolux-ammattipesukoneiden ja pesulalaitteiden myynnistä nimetyille asiakkaille toimialueellasi. Olet motivoitunut myynnin ammattilainen ja toimit hyvässä yhteistyössä yritysasiakkaiden sekä julkisen sektorin asiakkaiden kumppanina. Sinulla on valmius matkustaa työssäsi ja haluat työskennellä laadukkaiden Electrolux-ammattilaitteiden parissa osana Professional-myyntitiimiämme. Toimipisteesi sijaitsee Kalasatamassa Helsingissä.

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta viimeistään 24.2.2020. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hilkka Hirvasniemi, puh. 050 323 5193 tai hilkka.hirvasniemi(at)mps.fi.