Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Ostopäällikkö

Hoberg & Driesch Finland Oy

, Pohjois-Pohjanmaa


Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Sinua

OSTOPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi otat vastuun H&D Suomen hankintatoimesta kokonaisvaltaisesti. Tulet koordinoimaan H&D Suomen hankintastrategiaa konsernin hankintajohdon kanssa, sekä työskentelemään aktiivisessa yhteistyössä Saksan hankintatiimin kanssa. Vastaat hankinnan osalta logististien toimitusketjujen kehittämisestä Suomen varastojen, sekä sisäisten ja ulkoisten toimittajien välillä. Hoidat ostoa myös operatiivisesti, ja kehität toimintaa niin prosessien kuin työkalujenkin osalta. Kannat vastuun materiaaleihin sitoutuneesta pääomasta ja vaihto-omaisuudesta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on osaamista hankinnasta, ja olet numeerisesti lahjakas.  Teräksien jonkin asteinen aiempi tuntemus on edellytyksenä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa, ja myös SAP osaamisesta on iso etu tehtävän haltuunotossa. Ymmärrät lisäarvon tuottamisen merkityksen kaikessa toiminnassa, ja oman roolisi kautta pyrit sitä varmistamaan. Sijaintipaikkasi voi olla Oulun pääkonttorilla, tai muualla Suomessa.

Meillä H&D:llä laadukkaimpaan lopputulokseen päästään aina yhdessä, joten edellytämme sinulta hyviä kommunikointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, niin suomeksi kuin englanniksi.  Arvostamme järjestelmällisen tarkkaa työotetta, oma-aloitteisuutta sekä laatutietoista toimintatapaa. 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan vauhdikkaasti kasvavaan yritykseen, reiluun ja rehtiin työympäristöön. Olemme tällä hetkellä 30 hengen organisaatio, ja tiimihenki sekä viihtyvyys ovat meillä tärkeitä arvoja.  Panostamme henkilöstömme tyytyväisyyteen mm. kattavan vakuutusturvan, liikunta/kulttuuriedun sekä osittaisen lounasedun avulla. Hyvin hoidetusta työstä palkitsemme lisäksi tulokseen sidotun bonusmahdollisuuden kautta.

Haluatko kysyä tehtävästä lisää? Hoberg & Driesch Finland Oy:n toimitusjohtaja Riku Hihnala vastaa mielellään kysymyksiisi p. 0207 309 156 / riku.hihnala@hoberg-driesch.fi  29.3 klo 15-17 ja 11.4 klo 15-17.  Lisätietoja saat myös MPS konsultti Riikka Vaaraniemi p. 020 746 9431/ riikka.vaaraniemi@mps.fi 31.3. klo 13-16 ja 5.4 klo 12-14.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 16.4.2023 hakupainikkeen kautta (careers.mps.fi).


Sijainti: Koulukatu 9, Oulu