Keliber Oy on suomalainen kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa muun muassa sähköautojen akuissa käytettävää litiumhydroksidia kasvavan akkumarkkinan tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla Euroopan ensimmäinen akkulaatuista litiumhydroksidia omista malmivaroista tuottava yhtiö. (www.keliber.fi)

Toimintamme edistää liikenteen sähköistymistä, millä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Kestävä kehitys ja turvallisuus ovat myös kaiken oman toimintamme lähtökohta. Sitoudumme pitämään toimintamme vaikutukset ympäristöön mahdollisimman pieninä käyttämällä luonnonvaroja tehokkaasti. Keliberin keskeisiä arvoja ovat innovatiivisuus, kehittyminen ja kehittymisen halu sekä avoimuus ja rehellisyys.

Uuden tehtaan rakennusprojektiin

PROJECT CONTROLLER

Tehtävässä vastaat Kokkolaan rakennettavan tehtaan suunnittelu-, kustannus- ja aikatauluseurannasta sekä raportoinnista. Olet tukena eri toimintojen numeroiden, dokumenttien ja raporttien hallinnassa, mutta avaat myös niiden merkitystä ja vaikuttavuutta liiketoiminnan kannalta. Rakennusprojektin jälkeen työsi jatkuu monipuolisena tuotannon controllerina ja voit saada vastuuta osaamisesi mukaan.

Odotamme sinulta vähintään rakennusalan AMK-insinöörin tutkintoa. Edellytyksenä on suomen ja englannin kielitaidot, muusta kielitaidosta on etua. Olet mahdollisesti toiminut rakennusprojekteissa työmaainsinöörin tai projekti-insinöörin käytännön tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Hallitset hyvin nykypäivän ohjelmistot ja olet innokas ottamaan käyttöön uusia tietoteknisiä ratkaisuja. Olet analyyttinen ja osaat toimia painetilanteissa monien kiireellisten asioiden kanssa joustavasti ja hyvin organisoiden.

Keliberin kaivos- ja kemianteollisuuden projekti luo harvinaisen mahdollisuuden olla mukana uuden ja ainutlaatuisen tuotantolaitoksen ja kaivoksen perustamisessa ja sen kehittämisessä. Tule mukaan osaksi huipputiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Riikka Vaaraniemi p. 040 5575 353, riikka.vaaraniemi(at)mps.fi ja Minna Moilanen p. 040 849 6215, minna.moilanen(at)mps.fi.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.