Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Project Director, Large infrastructure projects

Gasgrid Finland Oy

Suomi, Uusimaa


Vihreä harppaus tarvitsee vetyvoimaa, sillä vety on paras mahdollisuutemme heittää hyvästit fossiiliselle energiantuotannolle. Vedyn avulla Suomi voi kirittää koko maailman kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Haemme nyt uuden energian tekijöitä takomaan virrat päälle suomalaiseen vetyverkkoon.

Osana uutta strategiaamme kiihdytämme tahtia energiasiirtymässä ja nyt tehtävämme on myös rakentaa kansallinen, rajat ylittävä vetyverkko. Reilun viiden vuoden päästä siihen on jo kytketty iso osa teollisuusasiakkaista. Tämän mahdollistamiseksi ja tarvittavan osaamisen varmistamiseksi perustamme kokonaan uuden laajojen infrastruktuurihankkeiden suunnittelu- ja rakennuttajaorganisaation Gasgridin sisälle.

Etsimme uuteen avainrooliin sinua

Project Director, Large infrastructure projects

Kyseessä on avainrooli Gasgridin strategisten vetyinfrastruktuurihankkeiden ja vetyliiketoiminnan kehityksessä. Hankejohtajan roolissa vastaat Gasgridin vetykehitykseen liittyvien suurten infrahankkeiden kehityksestä, suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta. Keskityt ensivaiheessa yhden keskeisimmän hankkeen investointivalmiuden saavuttamiseen yhdessä hankkeen ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Varmistat hankkeen etenemisen ja tuloksellisuuden niin budjetin, aikataulun kuin laadunkin näkökulmista. Edistät hankkeiden saattamista kohti investointipäätösvalmiutta ja huolehdit että kehityksessä tulevat myös rahoitus, liiketoiminta- ja markkinamallit huomioiduiksi. Raportoit tässä tehtävässä Vice President, Large Infrastructure Projectsille ja teet tiivistä yhteistyötä myös muiden Vetyliiketoiminnan ja Gasgridin muiden asiantuntijoiden kanssa sekä ulkoisten asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Et epäröi ottaa aktiivista roolia kansainvälisen yhteistyön edistämisessä Itämeren alueen vetyinfraan ja markkinan kehitykseen liittyen ja vaikutat hankkeiden johtoryhmissä. Projektien yhteistyökumppanisuhteista huolehtiminen ja sidosryhmäyhteistyö hankkeiden osalta kuuluu keskeisiin tehtäviisi. Johdat itsenäisesti oman toiminta-alueesi kehitysprojekteja. Halutessasi pääset antamaan panoksesi laajemminkin vetyliiketoiminnan ja Gasgridin vetyinfrastruktuurin systeemitason kehitykseen myös asiakasprosessit ja toimintamallit huomioiden.

Meistä olisi huippua, jos sinulla olisi

 • Useamman vuoden kokemus vaativien ja kansainvälisten kehityshankkeiden johtamisesta ja suurten investointihankkeiden kehittämisestä
 • Vahvoja näyttöjä kehityshankkeiden menestyksekkäästä johtamisesta ja uuden liiketoiminnan kehityksestä
 • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (suuntautuen esim. energiaan, kemiaan, kauppatieteisiin)
 • Systemaattista, määrätietoista ja sitkeää kehittämisotetta. Viet kokonaisuuksia ratkaisukeskeisesti ja yhteistyökykyisesti eteenpäin.
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin osaamisesta on tehtävän suorittamisessa hyötyä

Gasgridilla ruokimme toistemme innostusta ja annamme jokaisen loistaa. Katseemme on tulevaisuudessa ja näytämme sinne suuntaa – kannamme ylpeinä vastuumme tästä päivästä ja huomisesta. Teemme työmme luotettavasti ammattitaidolla, pidämme huolta toisistamme ja palvelemme asiakkaiden ja yhteiskunnan etua.

Tarjoamme sinulle

 • Vastuullisen, mielekkään ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn. Mittaamme henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisillä kyselyillä ja viime henkilöstökyselyn tulokset olivat erinomaisia (4,17/5 ja eNPS 68). Vahvuuksiksi koettiin yhteiskunnallisesti merkittävä työ mukavassa työporukassa, esihenkilötyö ja johtaminen sekä turvallisuus ja vastuullisuus kaikessa tekemisessä.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa konkreettisesti tulevaisuuden ratkaisujen kehitykseen.
 • Hyvät kehittymismahdollisuudet oman työn ja osaamisen suhteen.
 • Ammattitaitoiset, innostuneet ja sitoutuneet kollegat.
 • Turvallisen, modernin ja luotettavan työympäristön, jossa osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. 
 • Yrityskulttuurin, jossa painottuu asiakaslähtöisyys, ketteryys ja rohkeus katsoa eteenpäin.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusjärjestelmän.
 • Joustavan hybridityöskentelymallin.

Kiinnostuitko?

Meillä Gasgridilla sinulla on mahdollisuus olla mukana tekemässä energiavallankumousta. Jos haluat olla mukana muovaamassa tulevaisuuden vetyratkaisuja, liity vetyvoimaiseen joukkoomme! Hae tehtävää viimeistään ti 21.5.2024 lähettämällä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Liisa Kirjavainen ke 8.5. klo 9–10, ma 13.5. klo 15–17, pe 17.5. klo 14–15 puh. 020 746 9423.

Työtehtävässä on kyse turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitetusta tehtävästä, minkä vuoksi hyväksytty turvallisuusselvitystä koskeva todistus/lausunto on yksi tehtävän täyttämisen edellytyksistä. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. 


Sijainti: Keilaranta 19 D, 02150 Espoo