Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Projektiassistentti

Turun Raitiotie Oy

Suomi, Varsinais-Suomi


Projektiassistenttina tehtäväsi on tukea ja auttaa suunnittelutiimiä arjen erilaisissa avustavissa tehtävissä.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • Monipuolisesti erilaisia yleishallinnon tehtäviä.
  • Toimitiloihin liittyviä järjestelyjä, kokousten ja tapaamisten organisointia sekä tarvittaessa kokoussihteerinä toimimista.
  • Asiakirjojen sekä aineistojen valmistelua ja viimeistelyä.
  • Avustavia henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviä.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä henkilöä, joka on ratkaisukeskeinen ja organisointikykyinen. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, olet oma-aloitteinen, joustava ja tottunut työskentelemään itseohjautuvasti. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että sinulla on aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua kestävän ja kasvavan Turun rakentamiseen startup-henkisessä uudessa hankeyhtiössä. Saat mahdollisuuden vaikuttaa tiimin kulttuurin kehittymiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa. Tule mukaan käynnistämään myönteistä kierrettä, jonka kautta Turun ja sen kaupunkiseudun kasvu, kiinnostavuus ja tunnettuus vahvistuvat ja Turun maine eteenpäin katsovana kaupunkina nousee uudelle tasolle. 

Pääset valmistelemaan tulevaisuuden liikenneinfraa ja varautumaan toiminnan kasvuun teknisen suunnitteluvaiheen päättymisen jälkeen. Tekninen suunnittelu on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2025 loppuun mennessä kaupunginvaltuuston investointipäätöstä varten.

Työpisteemme sijaitsee Turussa Kupittaalla.

Tehtävään liittyvistä asioista on mahdollista saada lisätietoja Juha Saarikoskelta, p. 040 336 0117, sekä rekrytoinnin kumppanilta MPS:n seniorikonsultti Hannele Larkovuolta, p. 0400 714113.

Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi hakupainikkeen kautta viimeistään 2.6.2024.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Turku