Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Research Associate / Consultant

MPS Sverige

Sverige, Stockholm


MPS växer och vi förstärker nu vårt researchteam!

Researchteamet ansvarar för kandidatkartläggning (= Research), kommunikation och informationssökning samt rekryteringsmarknadsföring, inklusive riktad marknadsföring för jobbannonser. Du kommer att arbeta som en del av vårt team av konsulter på vårt kontor i centrala Stockholm. Du kommer även att vara en del av vårt internationella team av erfarna researchkonsulter och experter på rekryteringsmarknadsföring. Som en del av MPS kommer du att arbeta med en mängd olika uppdrag och kunder inom olika branscher, med möjlighet att utveckla dina kunskaper inom Executive Search.

Ditt mål är att göra en högkvalitativ kandidatresearch och att producera toppresultat för uppdragsgivaren, som en nära samarbetspartner med Executive Search-konsulten som ansvarar för uppdraget, samt att säkerställa ett högkvalitativt genomförande av projektet. Dina arbetsdagar består till exempel av researcharbete, kartläggning av kandidaters kompetenser, lära känna nya branscher och arbetsbeskrivningar, kundmöten och emellanåt även interna utvecklingsprojekt. Uppdragen sträcker sig från rekrytering av styrelseledamöter, ledande befattningshavare ända till krävande expertsök.

Du är intresserad av affärstrender, arbetsmarknaden och företeelser i världen. Du blir entusiastisk över människor, deras färdigheter och kompetenser. Du behöver följande färdigheter för att lyckas på jobbet: initiativförmåga, företagaranda, prioritering, interaktionsförmåga, flexibilitet, kreativitet och mod att ta kontakt med på förhand obekanta människor. Du bör även ha förmågan att fatta självständiga beslut.

Personen vi söker

Du känner dig hemma i krävande kundsituationer: du har förmåga att uppträda naturligt och övertygande, både hos externa och interna kunder, presentera för dem potentiella kandidater och/ eller detaljerad företagsinformation. Du kan organisera, lösa problem och är en ihärdig och flexibel teamarbetare som talar flytande svenska och engelska.

Du håller på att avsluta eller har avslutat din universitetsexamen, och har bekantat dig med rekrytering, informationsservice, datainhämtning, datainsamling eller marknadsundersökningar.

Som vår slogan säger: ”Because companies are made up of people™, erbjuder vi dig ett intressant arbete i en inspirerande och professionell arbetsgemenskap och i branschens ledande och mest heltäckande expertorganisation. Hos oss trivs man länge pga. arbetsuppgifterna är varierande och vårt arbete präglas av kompetens, kvalitet och flexibilitet. Hos oss får du vara en ”Leader” och styra ditt eget arbetsliv. Vi är verksamma i flera länder och genomför flertalet internationella uppdrag. Vi är stolta över vår egen kompetens såväl som vårt arbete och dess kvalitet.

Är du intresserad? För mer information om tjänsten, kontakta Researcher Leena Hörnlund på leena.hornlund@mps.se. 

Skicka din ansökan och CV via sökportalen så snart som möjligt. 


Kontakt:

Telefon: +46 72 972 34 87
Plats: Birger Jarlsgatan 34, 2 tr