Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Sales Manager

Tekniseri Group

Suomi


Myyntipäällikkönä vastaat Sealmakerin eriste-, pakkaus- ja tiivisteratkaisujen myynnistä ja olemassa olevien asiakkuuksien hallinnasta. Toimipisteesi on Raumalla, mutta varsinaisena toimialueena on koko Suomi, joten asuinpaikkasi suhteen on joustavuutta. Kehität työssäsi liiketoimintaa ja asiakkuuksia tiiviissä yhteistyössä myynnin ja tuotannon kollegoiden kanssa. Myyntipäällikkönä raportoit toiminnasta suoraan yhtymän toimitusjohtajalle.

Hienoa, jos sinulta löytyy kokemusta ja näyttöä seuraavista:

  1. Teollisuuden tuoteratkaisujen sekä alihankinnan myynti
  2. Asiakkuuksien kehittäminen
  3. Budjettivastuulliset myyntitehtävät

Jos sinulla lisäksi on työhön sopiva koulutustausta, mielellään tekninen (esim. insinöörikoulutus) sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, saatat olla meille juuri se oikea.

Olemme erikoistuneet solumateriaalien jatkojalostamiseen ja toimimme alihankkijana usealla teollisuuden sektorilla, joten arvostamme, jos sinulla on tuntemusta eristemateriaaleista. Katsomme eduksi myös kokemuksen markkinoinnin parista (esim. messut, asiakaskoulutukset). Myönteinen, toisia kunnioittava ja toimeen tarttuva asenne on meille ensisijaisen tärkeää.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kehittymistä tarjoavan paikan vakaassa ja kasvavassa yrityksessä, jossa henkilöstö on motivoitunutta ja sitoutunutta. Tuotteemme ovat laadukkaita ja aina räätälöityjä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tekniserin toimitusjohtaja Jyri Järvinen, puh. 040 752 7767 (23.1.–13.2. arkipäivisin klo 11–15, voit tarvittaessa jättää soittopyynnön/lähettää tekstiviestin) ja MPS-konsultti Timo Harju, puh. 020 746 9688 (27.1. klo 09–12, 30.1. klo 09–12 ja 10.2. klo 10–13). Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 13.2. alla olevan painikkeen kautta.