MPS är ett av nordens ledande företag inom Executive Search, Assessment och Ledarutveckling grundat 1974, med verksamhet i Sverige sedan 1982. MPS stöder individer, grupper och bolag i arbetslivets alla skeden. Vi anser att det är människorna som är avgörande och vår slogan uttrycker denna syn: Because companies are made up of people™.

Vi har en förståelse för arbetsbeteenden och affärsverksamheter. För oss betyder människor entusiasm – alla är bra på något och vår mission är att skapa värdefull tillväxt för alla. Med hjälp av våra internationella nätverk kan vi besvara våra kunders behov i 75 länder.

Vi söker nu fler seniora konsulter!

Vårt arbete bygger på ett förtroende för MPS som företag, men också för den enskilda konsulten.

Vi arbetar nära våra kunder, identifierar och utvecklar deras blivande och befintliga medarbetare.

Vi finns till för att säkerställa att organisationer alltid har rätt personer på plats för att leverera bästa möjliga resultat.

Som seniorkonsult kommer du att få arbeta på djupet med våra kunder och deras organisation och affär.

För att arbeta som seniorkonsult behöver du ha förmåga till en förståelse för våra kunders behov och förutsättningar. Du tar ägandeskap och ansvar för dina resultat. Du brinner för kundutveckling och har god affärsförståelse samt har ett genuint intresse och nyfikenhet för människor.

Du som söker dig till oss är intresserad av rekrytering, personbedömning, ledarskaps- och organisationsfrågor.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som konsult inom ovan nämnda områden i minst 10 år samt har egen längre ledarerfarenhet. Vi ser också att du har en akademisk examen och är väl bevandrad inom beteendevetenskap.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mera information om uppgiften ger Vd Peter Tolstoy, tel. +46 729723487. Lämna in din ansökan och CV senast den 15.9.2020

Vi använder psykometriska tester som beslutsunderlag i processen för att behandla alla kandidater rättvist, icke diskriminerande och så objektivt som möjligt.