Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Talousjohtaja

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Suomi, Uusimaa


Rakennamme Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • Palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • Toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • Yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille töihin johtamaan OAJ:n talous-, ICT- ja kiinteistöpalveluita.

TALOUSJOHTAJA

Haemme palvelukseemme monipuolista ja kokenutta talousjohtajaa, joka omaa vahvat taidot talous- ja henkilöstöjohtamisesta. Näiden ohella henkilöllä tulisi olla hyvää osaamista ja näyttöä sijoitustoiminnasta. Lisäksi eduksi katsotaan ICT-osaaminen ja ICT-hankkeisiin liittyvä sopimusosaaminen sekä järjestömaailman ymmärtäminen ja tuntemus.

Talousjohtaja vastaa oman organisaationsa johtamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Talousjohtajan vastuualueisiin ja noin 15 henkilön organisaatioon kuuluvat talouspalveluiden ohella ICT- sekä kiinteistöpalvelut. Lisäksi talousjohtaja osallistuu aktiivisesti johtoryhmätyöskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokonaisuuksien ymmärtämistä ja hallintaa. Olet proaktiivinen toimija, joka rakentaa yhteistyötä aktiivisesti organisaation eri tasoilla. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto täydennettynä vankalla työkokemuksella.

Työ alkaa sopivan osaajan löydyttyä ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme uudelle talousjohtajalle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille on myönnetty vuosina 2021 ja 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Lisäksi olemme olleet kahtena edellisenä vuotena Suomen parhaiden työpaikkojen listalla.

OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä. 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo hakulomakkeen kautta viimeistään su 2.6.2024. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste: oaj.fi/tietosuojaseloste.

OAJ toteuttaa rekrytoinnin yhteistyössä MPS Executive Searchin kanssa. Lisätietoja työtehtävästä antaa Seniorikonsultti Ulla Nikula, MPS Executive Search, puh. 040 538 3538, 24.5. klo 9.30–10.30 ja 27.5. klo 12–13.


Sijainti: Kellosilta 7, Helsinki