Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Talouspäällikkö

Vertek Oy

Suomi, Varsinais-Suomi


Haluatko liittyä energiseen porukkaamme ja tulla vetämään taloushallinnon palvelutiimiä Uuteenkaupunkiin

Haemme nyt johtoryhmäämme Talouspäällikköä vastaamaan taloushallinnon kokonaisuudesta Vertek Oy:ssä.

Tehtäviisi kuuluvat

  • kuukausituloksen ja tilinpäätöksen raportointi
  • sisäinen laskenta ja kannattavuuslaskennan kehittäminen
  • budjetointi
  • kehityshankkeiden ja projektien taloudellinen analysointi ja kannattavuuslaskenta
  • kassa- ja tulosennusteet ja KPI -raportointi
  • taloudellisen tiedon tuottaminen liiketoimintamme tueksi

Roolissa yhdistyvät talous, liiketoiminnot ja teknologia ja toivommekin, että tuot lisäarvoa näille osa-alueille, mutta haluat myös itse kehittyä näissä asioissa.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta kokonaisvaltaista talouden prosessien ymmärrystä ja osaamista kirjanpidosta raportointiin. Erityisesti projektiliiketoiminnan taloushallinnon parissa työskentelystä on tehtävässä hyötyä samoin kuin aiemmasta kokemuksesta sisäisen laskennan tehtävissä ja modernien raportointityökalujen käytöstä. Työskentelet mielelläsi operatiivisesti ja otat vastuullesi myös päivittäisiä rutiineja.

Kommunikoit selkeästi ja toimit sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Kestät myös taloushallinnon tehtäviin kuuluvaa ajoittaista painetta. Olet ehkä toiminut myös esihenkilönä tai tiiminvetovastuussa.

Sinulla on laskentatoimeen painottuva koulutus (tradenomi/KTM), mutta voit olla myös äskettäin valmistunut tulevaisuuden tähti.

Mitä tarjoamme?

Pääset töihin kiinnostavalle toimialalle, jolla on vaikutusta meidän kaikkien arkeen. Saat mahdollisuuden vaikuttaa talouden prosesseihin, seurantajärjestelmiin, sisäiseen laskentaan ja raportointiin ja niiden kehitykseen kasvuhakuisessa yrityksessämme. Saat pienen, tehokkaan asiantuntijatiimin johdettavaksesi. Olet mukana talouden ammattilaisena konsernin johtoryhmässä.

Meillä on lukuisia työhyvinvointia tukevia etuja kuten kattava työterveyshuolto, useita liikuntaetuja, epassi, mahdollisuus työsuhdepolkupyörään.

#energinennaapurisi #kehitysvoimaa

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Soita MPS:n seniorikonsultti Hannele Larkovuolle, puh. 0400 714113. Hae tehtävää viimeistään 12.4.23

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Poraajantie 5, Uusikaupunki