Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Technical Support Manager

Avant Tecno Oy

Suomi, Pirkanmaa


Yrityksemme kasvukiito jatkuu, ja vahvistamme nyt teknisen asiakastuen tiimiämme. Haemme Ylöjärvelle sinua, Technical Support Manager, Customer Support.

Vastuullasi on ulkomaisten jälleenmyyjien ja maahantuojien sekä kotimaan loppuasiakkaiden tukeminen monipuolisella teknisellä tietotaidollasi. Tarjoat sidosryhmillemme tukea yhdessä kollegasi ja tiimin muiden jäsenten kanssa. Yhteistyö eri tahojen kanssa perustuu pitkäaikaiseen, syvään kumppanuuteen. Koska tukemiemme vientimaiden ja teknisten laitteiden kirjo on laaja, tässä tehtävässä pääset tuomaan esiin vahvaa teknistä osaamistasi ja ongelmanratkaisukykyäsi.

Pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti tuotteisiimme ja tarvittaessa olet myös valmis hyppäämään koneen ohjaimiin. Jaat osaamistasi myös kouluttamalla maahantuojiamme. Arvostamme aktiivisia tekijöitä, joilla on luontainen halu auttaa asiakkaita nopeasti, joustavasti ja laadukkaasti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti tuotekehityksen ja varaosapuolen osaajiemme kanssa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri AMK),
  • kokemusta esim. työkoneista, nykyaikaisista polttomoottoreista, hydrauliikasta tai sähköisistä järjestelmistä,
  • aitoa kiinnostusta teknisiin laitteisiin ja niiden käyttötarkoituksiin,
  • monipuolista tietojärjestelmien hallintaa,
  • sujuvaa teknisen englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa,
  • joustavaa palveluasennetta ja asiakaslähtöisyyttä,
  • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä,
  • kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn sekä tiimityötaitoja.

Jatkossa otamme käyttöön uuden tiketöintijärjestelmän, joten aiheeseen liittyvästä asiantuntemuksesta ja näkemyksestä on tehtävässä etua. Tässä työssä pääset myös kehittämään ja luomaan teknisen asiakastuen toimintatapoja ja -malleja, joilla haemme kaupallista lisäarvoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, joka on alansa markkinajohtaja ja edelläkävijä. Meillä pääset tekemään töitä vahvan brändin ja asiakkaiden arvostaman tuotteen kanssa. Toimit tehtävässäsi kansainvälisessä ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antavat Avant Tecno Oy:n jälkimarkkinajohtaja Harri Salonen, puh. 050 317 3961, to–pe 28.–29.9. klo 9–11 sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421, to 21.9. ja ti 3.10. klo 15–16. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si oheisen hakemuspainikkeen kautta 8.10.2023 mennessä. Haastattelut järjestetään Teamsillä 20.10. ja 24.10.

Tee urasi paras päätös ja nappaa Avantia ratista!


Sijainti: Ylötie 1, Ylöjärvi