Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Suomen Punainen Risti on Suomen valtion tunnustama julkisoikeudellinen yhdistys. SPR:n toiminta on jaettu 12 piiriin. Varsinais-Suomen piiri on yksi suurimmista, sen alueella toimii 47 paikallisosastoa. Piiritoimisto tukee osastoja niiden toiminnassa. Varsinais-Suomessa toimintamuotoja ovat ohjelmatoiminnaksi organisoidut kotimaan valmiustoiminta, hyvinvointi- ja terveystoiminta, järjestötyö ja nuorisotoiminta sekä vastaanottokeskustoiminta.

Nykyisen toiminnanjohtajan eläköityessä etsimme palvelukseemme sinua

Toiminnanjohtaja

Vastaat tehtävässä SPR:n Varsinais-Suomen piirin toiminnan johtamisesta ja sen kehittämisestä. SPR:n toiminnan päätavoitteita ovat:

  1. Tehokas auttaminen meillä ja maailmalla
  2. Vahvan yhteisöllisyyden rakentaminen sekä hyvinvoinnin ja turvallisen elämän vahvistaminen
  3. Olla rohkea vaikuttaja – asiantunteva inhimillisyyden puolustaja
  4. Vetovoimainen ja uudistuva vapaaehtoisjärjestö

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa työkokemusta ja siihen soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet kyvykäs verkostoituja sekä yhteistyöhakuinen kaikkien toimintaamme liittyvien sidosryhmien suuntaan. Tunnet nykyajan viestintävälineiden käytön, ja sinulla on vahvat kommunikointitaidot sekä kykyä uudistaa toimintaamme ympäristön vaatimusten mukaisesti. Hallitset talousasiat sekä kokonaisuuksien johtamisen. Arvostamme kokemusta vapaaehtoistyön koordinoinnista sekä eri toimintamuotojemme tuntemusta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yhdessä maailman tunnetuimmista järjestöistä. Liity aktiiviseen joukkoomme ja tule vaikuttamaan meille tärkeiden asioiden edistämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki (soittoajat pe 17.1. klo 15-18 ja ma 27.1. klo 13-17), puh. 020 746 9450.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 30.1. alla olevan hakupainikkeen kautta.