Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Tuotantopäällikkö

Tampereen Teatteri Oy

Suomi, Pirkanmaa


Olemme vastuullinen, toisistamme välittävä työpaikka. Strategiamme mukaisesti uskomme, että hyvinvoiva yhteisö tuottaa korkeatasoista toimintaa. Etsimme nyt TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ täydentämään vahvaa teatterialan ammattilaisten joukkoamme.

Toimit tuotannon ja valmistuksen sekä taiteellisen ja suunnittelun rajapinnoissa. Koordinoit kokonaisvaltaisesti valmistuksen prosesseja. Vastaat produktioidemme kokonaisuuden valmistumisesta huolehtien siitä, että ne etenevät aikataulussa sekä sovittujen laatukriteerien ja tavoitteiden mukaisesti. Annat panoksesi töiden suunnitteluprosessiin, huolehdit resurssien kohdentamisesta oikein ja teet poikkeamatilanteissa tarvittavat ratkaisut yhdessä teatterinjohtajan kanssa. Osallistut aktiivisesti budjetointiin sekä seuraat tuotantojen toteutusta myös taloudellisesti. Toimit tuottajien ja puvuston vetäjän suorana esihenkilönä, teatterinjohtajan suorassa alaisuudessa sekä vahvana linkkinä lavastamoon, suunnittelijoille ja muihin sisäisiin toimijoihimme. Kuulut Tampereen Teatterin sisäiseen johtoryhmään ja ohjausryhmään.

Tehtävässä menestymistä tukevat soveltuva koulutus sekä aikaisempi projektien/produktioiden johtamiskokemus. Teatterialan tuntemuksesta on tehtävässä etua. Sinulta löytyy kiinnostusta luovien prosessien organisointiin sekä vahvat projektinhallinnan taidot. Hahmotat laajempia kokonaisuuksia ja tunnistat tehokkaasti eri tekijöiden keskinäiset vaikutukset. Sinulla on joustavat vuorovaikutustaidot, kyky rakentaa yhteistyötä ja ohjata työntekijöitämme ihmisläheisellä tavalla. Excelin käyttö sujuu sinulta näppärästi, samoin kuin erilaisten järjestelmien hyödyntäminen osana työtä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa uudistetussa tehtävänkuvassa, johon luovuutta edustava toimintaympäristö ja sen tuomat muutokset tuovat oman lisämausteensa. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Tehtävässä toimit osana sitoutunutta ja tinkimätöntä työyhteisöä yhdellä merkittävimmistä teatterialan toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tampereen Teatteri Oy:n teatterinjohtaja Mikko Kanninen puh. 050 532 6500 ma 11.9. klo 11-12 ja ma 25.9. klo 15-16 sekä sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ke 6.9. klo 15-16 ja ke 20.9. klo 15-16. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si oheisen hakemuspainikkeen kautta 1.10. mennessä. Haastattelut järjestetään Tampereella pe 6.10.


Sijainti: Tampere