PAROC® tarkoittaa energiatehokkaita ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden ja muun rakentamisen tarpeisiin. Valmistamme tuotteemme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä ja toimitamme ne asiakkaillemme Eurooppaan ja muualle maailmaan tutuissa punavalkoraidallisissa pakkauksissamme. Tuotteidemme takana on 80 vuoden asiantuntemus kivivillan tuotannosta ja asiantuntijoidemme tekninen eristeosaaminen sekä innovaatioita. Owens Corning -konsernissa toimimme maailmanlaajuisessa mittakaavassa, mutta ihmiskeskeisesti. Henkilöstömme ja tuotteemme tekevät maailmasta paremman paikan. Lisätietoja verkossa: Paroc yrityksenä ja LinkedIn-sivuillamme.

Tuotepäällikkö, LVI

Työskentelet Parocin johtavana teknisenä asiantuntijana Suomessa LVI- ja laitevalmistussegmentissä. Kehität tuotteitamme ja koko eristysrakennusalaa yhdessä asiakkaidemme ja rakennusalan keskeisten toimijoiden kanssa. Teet yhteistyötä Parocin tuotekehityksen ja tuotehallinnan kanssa ja autat asiakkaitamme menestymään varmistamalla, että ratkaisumme vastaavat markkinoiden vaatimuksia.

Toimit osana myyntiorganisaatiomme ja tuet sekä myyntiorganisaatiota että markkinointia jakamalla osaamistasi. Osallistut aktiivisesti eristysteollisuuden kehittämiseen eri työryhmien ja sidosryhmien kautta.

Tärkeimmät vastuualueet:

Mitä odotamme:

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 16.8. mennessä.