Movax Oy on suomalainen vuonna 1993 perustettu ja yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö, joka on erikoistunut kaivinkoneasenteisen paalutuskaluston suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Liikevaihtomme on n. 20 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 50. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat sivuoteiskijät, hydraulijärkäleet, esiporat, paalukairat sekä ohjausjärjestelmät. Movax on toimittanut yli 2000 laitetta 65 maahan ympäri maailmaa. Movax Oy:n tehdas sekä pääkonttori ovat Hämeenlinnassa ja yrityksellä on kattava jälleenmyyjäverkosto ympäri maailmaa.  Lisätietoja: www.movax.com

Etsimme nyt Hämeenlinnaan sinua

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, ohjausjärjestelmät ja IoT-palvelut

Vastaat tuotteidemme ohjausjärjestelmien ja IoT -palvelujen tuotekehityksestä ja ylläpidosta. Tehtävässä toimit ohjelmistokehityksen projektipäällikkönä tehden tiivistä yhteistyötä myynnin, tuotekehityksen ja asiakkaidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi mm. projektihallinnan, tuotedokumentaation ylläpidon sekä jälkimarkkinoinnin koulutuksen ja asiakastuen tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI tai Ins.) sekä kokemusta liikkuvista työkoneista, koneautomaatiosta tai hydrauliikasta. Sinulla on ymmärrystä mekatroniikan soveltamisesta teollisessa tuotteessa asiakaslähtöisesti. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä organisointitaitoja. Persoonana olet joustava ja ongelmanratkaisukykysi on tehokasta myös paineen alla. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tehtävä tulee tulevaisuudessa edellyttämään matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän state-of-the-art tuoteperheen päällikkönä kansainvälisessä työympäristössä. Pääset yrityksemme ja toimintamalliemme lisäksi kehittämään myös itseäsi. Menestyksesi tueksi saat organisaatiomme vahvan osaamisen, hyvän työilmapiirin sekä laadukkaat työvälineet, kulttuuri – ja liikuntaedun sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antavat Movax Oy:n Antti Hänninen puh. 040 745 9499 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040-7008161. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 28.6.2021 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi