Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Valjasta SoMe urakehityksesi tueksi -workshop sopii kaikille niille, jotka haluavat oppia hyödyntämään sosiaalista mediaa ja etenkin LinkedIniä entistä paremmin työnhaussa. Workshopissa tutustut sekä LinkedInin toiminnallisuuksiin että myös muihin some-kanaviin ja opit hyödyntämään näitä työnhaun ja verkostoitumisen näkökulmasta. Opit myös rakentamaan omaa henkilöbrändiäsi sekä hyödyntämään henkilöbrändiäsi työnhaussa.

Koulutuksemme ovat pienryhmämuotoista, joten saat hyvin käytännönläheistä opastusta asiantuntijoiltamme oman profiilisi päivittämiseen.

Milloin? Torstaina 13.2.2020 klo 13-14.30
Missä? Lifeworksin Helsingin toimistolla, osoitteessa Paciuksenkatu 27.

Kenelle?

 • Aktiivisille työnhakijoille, jotka haluavat tehostaa työnhakuaan sosiaalisessa mediassa
 • Kaikille työnhakijoille, jotka haluavat käyttää LinkedIn-profiilia aktiivisemmin ja varmemmin
 • Niille, jotka haluavat oppia luomaan omaa henkilöbrändiä sosiaalisen median kanavissa

Mitä opin workshopissa?

 • Mihin kaikkeen LinkedIniä ja muita sosiaalisen median kanavia voi käyttää: työnhaku, verkostoituminen, henkilöbrändäys ja asiantuntijaprofiloituminen
 • Vinkkejä oman profiilin näkyvyyden varmistamiseen
 • Vinkkejä oman asiantuntijabrändin esille tuomiseen
 • Vinkkejä oman profiilin optimointiin ja avainsanojen käyttöön
 • LinkedInin verkostoitumisen tavat: kontaktit, ryhmät, yritysten ja vaikuttajien seuraaminen
 • LinkedInin tarkempi toiminnallisuuksiin tutustuminen: syöte, päivitykset, blogaus/vlogaus, kommentit, tykkäykset, suositukset ja endorsementit
 • LinkedIn-profiilin tehostaminen
 • Oman henkilöbrändin rakentaminen
 • Työnhaku ja henkilöbrändäys sosiaalisessa mediassa

Hinta: 49 €

Koulutuksen jälkeen saat päivän aikana käytetyn materiaalin käyttöösi, jotta voit palata käsiteltyihin teemoihin urasi eri vaiheissa. Koulutus järjestetään yhteistyössä MPS:n kanssa, joten mukana on myös MPS:n valmennuksessa olevia osallistujia.

Kuka koulutuksen pitää?

Johanna Leskinen toimii MPS:llä liiketoiminnan kehittämispäällikkönä ja vastaa MPS:n rekrytointimarkkinoinnista ja sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinneissa. Johannalla on vuosien kokemus rekrytointien ja suorahakujen parissa ja hän on toiminut pitkään valmentajana ja asiantuntijana sekä sosiaalisen median eri kanavien hyödyntämisessä että henkilö- ja asiantuntijabrändin rakentamisessa.

 


Peruutusehdot: 

Etkö ole varma, pääsetkö paikalle juuri kyseisenä päivänä? Ei hätää! Mikäli et pääse osallistumaan varaamaasi koulutukseen sairastumisen tai muun muutoksen vuoksi, voit siirtää varauksesi toiseen koulutukseen 12 kk sisällä. Ilmoitathan meille peruutuksesta viimeistään 48 h ennen koulutuksen alkua osoitteeseen asiakaspalvelu@lifeworks.fi. Sairastapaukset ovat poikkeus ja niistä voit ilmoittaa myös lähempänä koulutusta tai koulutuksen jälkeen.

Kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä: lifeworks@lifeworks.fi. Olemme mielellämme avuksi!