Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Veli-Antti Vasela
Lifeworks-uravalmentaja
Executive Career Coach

Veli-Antti on liiketalouden ja yrittäjyyden MBA, joka on suorittanut myös opettajan pedagogiset opinnot. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten henkilöstövalmennusten parissa ja tällä hetkellä hän työskentelee MPS:llä seniorikonsulttina monipuolisesti rekrytointien ja valmennusten parissa.

Veli-Antilta löytyy taitoa valmentaa asiakasta sekä liiketoimintaan että henkilökohtaiseen osaamiseen liittyen. Hän kannustaa valmennettaviaan uralla eteenpäin ja tukee kehityspolun rakentamisessa.

Veli-Antti nauttii päästessään auttamaan ja tukemaan erilaisissa tilanteissa olevia henkilöitä.

Vapaa-ajallaan hän urheilee, veneilee ja harrastaa liikuntaa ja urheilua perheensä kanssa yhdessä. Liikunnallisten harrastusten lisäksi hän on mielellään ulkosalla esimerkiksi nuotion ääressä perheen ja eväiden kanssa.

Veli-Antin supervoima on valtava innostus ja optimistisuus, jota hän haluaa valaa myös muihin. Hän on loistava henkilö löytämään asioista positiivisia puolia ja luomaan uskoa tulevaan.

 Veli-Antti Vasela


Suosituin palvelumme on Uralla eteenpäin -valmennus. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.