Palvelun sisältö

Lifeworks-koulutukset ovat työnhaun eri vaiheisiin keskittyviä ryhmävalmennuksia, joissa kehität itsetuntemustasi ja osaamistasi, opit uusia taitoja ja saat ohjausta ja tukea omiin urahaasteisiisi. Koulutuksissamme saat uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä urasuunnittelusi ja työnhakusi eri vaiheisiin. Kokeneet uravalmentajamme kertovat sinulle viimeisimmät vinkit työnhakuun ja sparraavat sinua urallasi eteenpäin.

Koulutuksemme ovat pienryhmämuotoisia, joten saat hyvin käytännönläheistä opastusta asiantuntijoiltamme omaan työnhakuusi liittyen. Ne ovat myös hyvä mahdollisuus verkostoitua ja saada vertaistukea ryhmältä. Tällä hetkellä kaikki koulutuksemme järjestetään MPS Lifeworksin tiloissa Helsingissä. Saat koulutuksen jälkeen saat päivän aikana käytetyn materiaalin käyttöösi, jotta voit palata siihen urasi eri vaiheissa.

Katso alta kaikki tulevat koulutuksemme.

To 30.1. klo 17-19 Oman kokemuksesi näköistä työnhakua rekrytoijan vinkeillä

Haluaisitko oppia tekemään juuri omia tavoitteitasi tukevaa ja omaan tilanteeseesi sopivaa työnhakua? Tässä workshopissa käymme läpi viimeisimmät työnhaun trendit sekä teemme hyvin konkreettisia harjoituksia sparraten sinua kohti itseäsi parhaiten kuvaavia työnhakudokumentteja.

Milloin? Torstaina 30.1. klo 17.00-19.00
Missä? Lifeworksin Helsingin toimistolla, Paciuksenkatu 27 (saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostiisi ennen koulutusta)

Kenelle?

 • Aktiivisille työnhakijoille, jotka haluavat viilata työnhakudokumenttinsa kuntoon.
 • Työnhakijoille, jotka haluavat kuulla, mitkä kikat työnhakumarkkinoilla juuri nyt toimivat.
 • Niille, jotka haluavat oppia sanoittamaan omaa osaamistaan CV:ssä ja työhakemuksessa.

Mitä opin workshopissa?

 • Eri tavat oman osaamisen esittämiseen sekä omalle verkostolleen että rekrytoijille.
 • Itselle sopivimman CV-formaatin valinta. (Kyllä, CV-formaatteja on useampia ja juuri oikean valitsemisella on väliä!)
 • Rekrytoijan mielenkiinnon herättävän CV:n & työhakemuksen tekeminen.
 • Oman osaamisen sanoittaminen työnhakudokumentteihin.

Koulutuksen pitää rekrytoinnin ammattilainen Tiina Tolonen. Hän on uransa aikana käynyt läpi satoja työnhakudokumentteja ja haastatellut työnhakijoita eri tason tehtäviin. Hänellä on hihassaan kikka jos toinenkin siihen, mikä työnhaussa toimii ja mikä välttämättä ei.

Osta paikkasi koulutukseen täältä. Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä. 

1

To 13.2. klo 13-14.30 Valjasta SoMe urakehityksesi tueksi rekrytoinnin asiantuntijan vinkeillä

Valjasta SoMe urakehityksesi tueksi -workshop sopii kaikille niille, jotka haluavat oppia hyödyntämään sosiaalista mediaa ja etenkin LinkedIniä entistä paremmin työnhaussa. Workshopissa tutustut sekä LinkedInin toiminnallisuuksiin että myös muihin some-kanaviin ja opit hyödyntämään näitä työnhaun ja verkostoitumisen näkökulmasta. Opit myös rakentamaan omaa henkilöbrändiäsi sekä hyödyntämään henkilöbrändiäsi työnhaussa. Koulutuksemme ovat pienryhmämuotoista, joten saat hyvin käytännönläheistä opastusta asiantuntijoiltamme oman profiilisi päivittämiseen.

Milloin? Torstaina 13.2.2020 klo 13-14.30
Missä? Lifeworksin Helsingin toimistolla, osoitteessa Paciuksenkatu 27 (saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostiisi ennen koulutusta).

Kenelle?

 • Aktiivisille työnhakijoille, jotka haluavat tehostaa työnhakuaan sosiaalisessa mediassa
 • Kaikille työnhakijoille, jotka haluavat käyttää LinkedIn-profiilia aktiivisemmin ja varmemmin
 • Niille, jotka haluavat oppia luomaan omaa henkilöbrändiä sosiaalisen median kanavissa

Mitä opin workshopissa?

 • Mihin kaikkeen LinkedIniä ja muita sosiaalisen median kanavia voi käyttää: työnhaku, verkostoituminen, henkilöbrändäys ja asiantuntijaprofiloituminen
 • Vinkkejä oman profiilin näkyvyyden varmistamiseen sekä oman asiantuntijabrändin esille tuomiseen
 • Vinkkejä oman profiilin optimointiin ja avainsanojen käyttöön
 • LinkedInin verkostoitumisen tavat: kontaktit, ryhmät, yritysten ja vaikuttajien seuraaminen
 • LinkedInin tarkempi toiminnallisuuksiin tutustuminen: syöte, päivitykset, blogaus/vlogaus, kommentit, tykkäykset, suositukset ja endorsementit
 • LinkedIn-profiilin tehostaminen
 • Oman henkilöbrändin rakentaminen sekä työnhaku ja henkilöbrändäys sosiaalisessa mediassa

Koulutuksen jälkeen saat päivän aikana käytetyn materiaalin käyttöösi, jotta voit palata käsiteltyihin teemoihin urasi eri vaiheissa. Koulutus järjestetään yhteistyössä MPS:n kanssa, joten mukana on myös MPS:n valmennuksessa olevia osallistujia.

Koulutuksen pitää Johanna Leskinen, joka toimii MPS:llä liiketoiminnan kehittämispäällikkönä ja vastaa MPS:n rekrytointimarkkinoinnista ja sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinneissa. Johannalla on vuosien kokemus rekrytointien ja suorahakujen parissa ja hän on toiminut pitkään valmentajana ja asiantuntijana sekä sosiaalisen median eri kanavien hyödyntämisessä että henkilö- ja asiantuntijabrändin rakentamisessa.

Osta paikkasi koulutukseen täältä. Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä. 

2

Ke 26.2. klo 14-16 Itsetuntemuksen merkitys työnhaussa ja urasuunnittelussa

Itsetuntemuksen merkitys työnhaussa ja urasuunnittelussa -workshop sopii kaikille, jotka haluavat tunnistaa omat vahvuutensa ja kasvattaa itsetuntemustaan. Oman osaamisen kiteyttäminen ja itsetuntemus ovat urasuunnittelun ja myös työnhaun kannalta tärkeitä taitoja. Tämä koulutus keskittyy itsetuntemuksen merkitykseen, sen lisäämiseen sekä omien vahvuuksien tunnistamiseen. Workshop on toiminnallinen ja hyvin käytännönläheinen ja pääset pohtimaan itsetuntemuksen teemoja yhdessä muiden osallistujien sekä urasuunnitteluun erikoistuneen psykologin kanssa.

Milloin? Keskiviikkona 26.2. klo 14.00-16.00
Missä? Lifeworksin Helsingin toimistolla, osoitteessa Paciuksenkatu 27 (saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostiisi ennen koulutusta).

Kenelle?

 • Niille, jotka haluavat oppia hyödyntämään vahvaa itsetuntemusta urasuunnittelussa
 • Aktiivisille työnhakijoille
 • Niille, jotka haluavat alkaa luomaan omaa hissipuhettaan työelämään

Mitä opin workshopissa?

 • Ymmärtämään itsetuntemuksen taustoista ja merkityksestä omalla uralla
 • Tunnistamaan ja sanoittamaan omat vahvuutesi
 • Hyödyntämään erilaisia tehtäviä oman itsetuntemuksen vahvistamiseksi

Koulutuksen jälkeen saat päivän aikana käytetyn materiaalin käyttöösi, jotta voit palata käsiteltyihin teemoihin urasi eri vaiheissa. Koulutus järjestetään yhteistyössä MPS:n kanssa, joten mukana on myös MPS:n valmennuksessa olevia osallistujia.

Koulutuksen pitää psykologi ja MPS:n rekrytointikonsultti Eerikki Mäki. Eerikki on aiemmin työskennellyt 20 vuotta yliopistolla tutkijana ja opettajana.

Osta paikkasi koulutukseen täältä. Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä. 

3

Voit valita mihin koulutukseen osallistut siirtyessäsi kassalle. Mikäli haluat lisätietoa jostain koulutuksesta, lähetä meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@lifeworks.fi

Kokemuksia palvelusta

Helppo, tehokas ja tiivis paketti

”Osallistuin Suorahaku ja piilotyöpaikat -workshopiin, koska olin molemmista aiheista kiinnostunut ja halusin saada uusia näkökulmia työnhakuun. Odotukseni todellakin toteutuivat! Kouluttajat olivat erinomaisia – selkeäsanaisia, miellyttäviä ja rauhallisia. Ryhmäkoulutustilanne mahdollisti verkostoitumista ja vertaistukea sekä loi yhteisöllisyyttä. Koulutus vastasi minun tarpeisiini, ja oli juuri sopivan pituinen ja kivan tiivis.”

Elina Touri, Helsinki
3.12.2019