Kevään 2021 webinaarit

Järjestämme jälleen maksuttomia webinaareja, joissa käsittelemme erilaisia urajohtamiseen liittyviä teemoja. Rekisteröidy maksutta mukaan!

LinkedIn haltuun - osa 1

TO 4.3. klo 15.00-15.30 Haluatko käyttää LinkedIniä varmemmin, rakentaa selkeän profiilin ja tulla paremmin löydetyksi rekrytoijien hauissa?
​​​​​​​
Aloitamme perusasioista, joten tämä webinaari on tarkoitettu henkilöille,  jotka aloittelevat LinkedInin käyttöä, tai joilla LinkedInin käytöstä on vierähtänyt jo pidempi aika. MPS:n suorahakujen ehdokaskartoituksesta vastaava konsultti Anne Malmi kertoo, miten rakennat LinkedIn-profiilin, jonka avulla tulet löydetyksi uratavoitteitasi vastaaviin rekrytointeihin. Hän kertoo myös, miten LinkedInissä voi tehdä työnhakua. Webinaari järjestetään yhteistyössä MPS:n valmennusohjelman kanssa.

Kaikille avoin webinaarimme kestää noin 45 minuuttia. Rekisteröidy tästä.

1

LinkedIn haltuun - osa 2

TI 16.3. KLO 15.00-15.30 Tässä webinaarissa keskitymme LinkedInin edistyneempään käyttöön, verkostoitumiseen ja asiantuntijabrändin luomiseen.

LinkedIn on oivallinen kanava markkinoida omaa osaamista, mutta aktiivisen käytön aloittaminen voi tuntua hankalalta. Jos siis haluat parantaa näkyvyyttäsi LinkedInissä, rakentaa itsellesi asiantuntijabrändiä, verkostoitua sekä keskustella muiden LinkedIn-käyttäjien kanssa, tämä webinaari on sopiva sinulle! Lifeworksin asiantuntijat Linda Neiglick ja Suvi Poikela antavat vinkit siihen, miten voit markkinoida osaamistasi, erottaudut positiivisesti, ja tulet entistä paremmin huomatuksi ja löydetyksi LinkedInissä.
​​​​​​​
Webinaarimme kestää 30 minuuttia. Rekisteröidy tästä.

2

Tunnista supervoimasi - vahvuuksien kautta uralla eteenpäin

KE 14.4. KLO 15.00-15.30 Miksi omat vahvuudet kannattaa tunnistaa? Mikä on vahvuuksien merkitys työuralla? Mitä hyötyä vahvuuksien tunnistamisessa on itselleen sopivan työn löytämisessä tai työn tuunaamisessa?

Saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin webinaarissamme, kun Lifeworksin asiantuntijat Linda Neiglick ja Suvi Poikela käsittelevät vahvuuksia. Kuulet myös miten voit selvittää omat vahvuutesi konkreettisten työkalujen avulla.

Webinaarimme kestää 30 minuuttia. Rekisteröidy tästä.

3

Tunnista oma työmarkkina-arvosi

TI 11.5. KLO 15.00-15.30 Tiedätkö, mistä oma työmarkkina-arvosi muodostuu?

Tässä webinaarissa syvennymme oman työmarkkina-arvon tunnistamiseen ja kehittämiseen. Lifeworksin asiantuntijat Suvi Poikela ja Li​​​​​​​nda Neiglick jakavat vinkkejä itsetuntemuksen vahvistamiseen ja urajohtamiseen.

Käymme läpi mm. seuraavia kysymyksiä:
​​​​​​​- Miten työmarkkina-arvosi on kehittynyt ja tulisi kehittyä jatkossa?
​​​​​​​- Mistä yhdistelmästä oma työmarkkina-arvosi muodostuu?
​​​​​​​- Mitä taitoja alallasi tulevaisuudessa arvostetaan?

Me olemme kaikki itse vastuussa omasta urastamme ja työllistymistaidoistamme, vaikka emme ympäristön tapahtumiin voisikaan vaikuttaa. Ota siis hetki itsellesi ja kehitä uraasi muiden urajohtajien kanssa.

​​​​​​​Webinaarimme kestää 30 minuuttia. Rekisteröidy tästä.

4