Maksuttomat webinaarit

Järjestämme kevään 2022 aikana maksuttomia ja kaikille avoimia webinaareja. Tervetuloa mukaan! Kaikki webinaaritallenteemme löytyvät Onnistujan urapalvelusta.

ke 19.1. MPS-webinaari: LinkedIn haltuun

Haluatko käyttää LinkedIniä varmemmin ja rakentaa selkeän profiilin ja tulla paremmin löydetyksi rekrytoijien hauissa?
​​​​​​​
Aloitamme perusasioista, joten tämä webinaari on tarkoitettu henkilöille,  jotka aloittelevat LinkedInin käyttöä tai joilla LinkedInin käytöstä on vierähtänyt jo pidempi aika. MPS:n Research Associate Iida Vanhala kertoo, miten rakennat LinkedIn-profiilin, jonka avulla tulet löydetyksi uratavoitteitasi vastaaviin rekrytointeihin. Hän kertoo myös, miten LinkedInissä voi tehdä työnhakua.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 19.1. klo 15.00 ja se kestää noin 45 minuuttia. Rekisteröidy maksutta mukaan tästä.

1

ti 1.2. Lifeworks-webinaari: Tunnista supervoimasi!

Miksi omat vahvuudet kannattaa tunnistaa? Mikä on vahvuuksien merkitys työuralla? Entä mitä hyötyä vahvuuksien tunnistamisessa on itselleen sopivan työn löytämisessä tai työn tuunaamisessa?

Saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin webinaarissamme, kun Lifeworksin asiantuntijat Linda Neiglick ja Suvi Poikela käsittelevät vahvuuksia. Kuulet myös miten voit selvittää omat vahvuutesi konkreettisten työkalujen avulla.

Webinaari järjestetään tiistaina 1.2. klo 15.00 ja se kestää noin 30 minuuttia. Rekisteröidy maksutta mukaan tästä.

2

ke 6.4. Lifeworks-webinaari: Kehitä osaamistasi

Tässä webinaarissa kerromme miksi, minkä verran ja miten sinun kannattaa jatkuvasti kehittää osaamistasi. Lifeworksin asiantuntijat Linda Neiglick ja Suvi Poikela antavat myös omat konkreettiset vinkkinsä osaamisen kehittämiseen. 

​​​​​​​Webinaari järjestetään keskiviikkona 6.4. klo 15.00 ja se kestää noin 30 minuuttia. Rekisteröidy maksutta mukaan tästä.

3

Kokemuksia palvelusta

Webinaareistamme sanottua

“Aivan loistavia ja tiiviitä paketteja; esiintyjät olivat innostavaa ja positiivista, ja asia oli yleistä: vähän jokaiselle jotakin. Täydet pisteet!”

“Kannustava sessio. Kiitos! Kannustaa jatkamaan pohdinnoissani.”

“Kiitos, oikein hyvä webinaari. Erityisesti ilahdutti vahvuuksien tunnistaminen ja jakaminen työkaverille. Keep up the good work!”