Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Erno Heino

22.9.2022 07:45

Mistä motivaatio osaamisen kehittämiseen?

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, miten motivoida itseäsi osaamisen kehittämisen parissa? Motivaation takana on useita vaikuttimia, joista yhtenä tärkeänä voidaan nähdä arvot. Mitä jos uuden oppiminen on ihan oikeasti arvokasta?

Lue lisää

Lifeworks

15.9.2022 07:01

Millainen on hyvä LinkedIn-profiili?

Haluatko tulla headhuntatuksi LinkedInistä? Koostimme MPS:n suorahaun asiantuntijoiden vinkit siihen, millaisella profiililla löydyt ja kiinnität rekrytoijan huomion LinkedInin hakutuloksissa.

Lue lisää

Suvi Poikela

8.9.2022 08:00

Mitä tapahtuu, kun kehität osaamistasi?

Osaamista olisi hyvä kehittää, sehän on sanomattakin selvää. Mutta mitä hyötyä siitä on? Millaisiin asioihin osaamisen kehittäminen vaikuttaa? Lue Lifeworksin Suvin kokemukset osaamisen kehittämisen hyödyistä.

Lue lisää

Päivi Montgomery

1.9.2022 07:00

Mitä työnantaja sinusta haluaa?

Jos työhakemuksessa itsestä kertominen tuottaa hankaluuksia, kannattaa pohtia mitä työnantaja haluaa tietää. Katso kolme asiaa sinussa, jotka erityisesti kiinnostavat työnantajaa.

Lue lisää
Mitä työnantaja sinusta haluaa listauskuva.

Jonna Hämäläinen

25.8.2022 07:00

Milleniaalit työelämässä

Työntekijöinä milleniaalit herättävät mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan. Työelämässä heitä voisi kuvailla oman polkunsa kulkijoiksi, joita ei enää innosta eikä motivoi työssä samat asiat kuin aiempia sukupolvia. Mitkä sitten ovat milleniaalien vahvuuksia työelämässä, ja voisiko heiltä oppia jotain?

Lue lisää
Milleniaalit työelämässä listauskuva.

Pauliina Valpas

18.8.2022 09:24

Vieraskynä: Pauliina Valpas “Luovuudella uusi suunta uralle!”

Luova työelämä ei merkitse vain uusia toimintatapoja. Se tarkoittaa myös uusia työmahdollisuuksia niille, jotka uskaltavat muotoilla urasta omanlaisensa.

Lue lisää