Maija Suokas

19.6.2019 10:00

Pysähtymisen taito

”Kaikkien pitäisi harjoitella tietoisuustaitoja 10 minuuttia päivässä. Paitsi niiden joilla on liian kiire. Heidän pitäisi harjoitella 20 minuuttia.” Maija Suokas kirjoittaa blogissa pysähtymisen tärkeästä taidosta.

Lue lisää

Jussi Kärki

18.6.2019 10:00

Miten valmistautua työhaastatteluun?

Työhaastatteluun kannattaa valmistautua hyvin tekemällä hieman taustatyötä ja miettimällä vastauksia mahdollisiin haastattelukysymyksiin. MPS-Yhtiöiden Jussi Kärki vertaa blogissaan työnhakua urheiluun ja antaa omien kokemustensa pohjalta muutaman käytännön vinkin siihen, miten voit harjoitella ennen koitosta ja treenin avulla loistaa itse kisapäivänä.

 

Lue lisää

Mia Niskanen

5.6.2019 08:48

Työ matkan päässä – miksipä ei?

Yhä useampi käy päivittäinkin töissä pitkän matkan päässä tai viettää työviikot toisella paikkakunnalla. Moni joutuu harkitsemaan tätä vaihtoehtoa paitsi työhakutilanteessa myös nykyisen työnantajan tarjoaminen uusien haasteiden edessä. Mielenkiintoista uramahdollisuutta ei kannata heti tyrmätä sijainnin takia. Työmahdollisuus kaukana kotoa edellyttää avointa pohdintaa moneen suuntaan.

Lue lisää

Maija Suokas

27.5.2019 09:03

Muistatko sen, kun ei ollut kiire mihinkään?

Tietyt tilanteet ja tunnelmat voivat saada aikaan voimakkaan tunnelmamuiston. Psykologi Maija Suokas kirjoitti havainnoistaan, kun hän itse onnistui palaamaan takaisin sateisen lomapäivän kiireettömään tunnelmaan. Muistatko itse ne hetket, kun ei todellakaan ollut kiire yhtään mihinkään?

Lue lisää

Sanna Sippala

23.5.2019 13:16

Miksi henkilöarviointia ei kannata pelätä?

Sanna Sippala avaa blogissaan rekrytointeihin liittyvää henkilöarviointia: miksi sitä tehdään, miten arviointiin voi valmistautua ja ennen kaikkea, miksi sitä ei kannata pelätä etukäteen.  Sanna vinkkaa lisäksi, että henkilöarviointi tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden lisätä omaa itsetuntemustaan.

Lue lisää

Suvi Poikela

13.5.2019 15:25

Urapolku alulle jo opiskeluaikana

Opinnot kohta paketissa ja valmistuminen edessä? Omia vahvuuksia ja osaamista kannattaa alkaa kartoittamaan jo opintojen aikana ja sitä kautta aloitella urapolkua pienin askelin.

Lue lisää