Tiina Tolonen

23.1.2020 10:43

Piilotyönhaku käyntiin!

Suurin osa työpaikoista ei ole julkisessa haussa eikä niistä tehdä työpaikkailmoituksia, eli ne ovat piilossa olevia työmahdollisuuksia. Mikäli haluat päästä kärryille piilotyöpaikkojen hakemisesta, lue tästä Lifeworksin Tiina Tolosen kolme vinkkiä ja pääset syventymään aiheeseen.

Lue lisää

MPS Lifeworks

16.1.2020 08:00

Kolme LinkedIn-tärppiä

Millä kielellä LinkedIn-profiili kannattaisi tehdä? Mitä merkitys ”skillseillä” on? Entäpä kannattaako aktiivisesta työnhausta kertoa avoimesti profiilissaan? Keräsimme sinulle kolme tärppiä LinkedIn-profiilisi hiomiseen.

Lue lisää

Linda Neiglick

10.1.2020 08:00

Mistä tiedät, että olisi aika etsiä uutta duunia? 

Vaikka töissä olisi ”ihan kivaa”, saatat välillä haikailla jonkun uuden perään. Mistä sitten tiedät, milloin oikeasti kannattaisi vaihtaa ja milloin kyse on vain hetkellisestä motivaatiokuopasta? Voit pohtia asiaa kolmen kysymyksen avulla. 

Lue lisää

Suvi Poikela

30.12.2019 19:02

Lupauksia tulevalle vuodelle urasi kehittämiseen

Ovatko tulevan vuoden tavoitteet vielä hakusessa? Keräsin kokoon muutaman itsesi ja urasi kehittämistä tukevan lupauksen ja tavoitteen tulevalle vuodelle, tai miksei vaikka koko vuosikymmenelle.

Lue lisää

Tiina Tolonen

27.12.2019 10:30

Vuosi pakettiin – 10 kysymystä sinulle

Kulunut vuosi on taas kartuttanut kasan onnistumisia, haasteita, naurua ja kyyneleitä elämän kirjan kansien väliin. Ennen kun suuntamme kohti tulevaa vuosikymmentä, on hyvä pysähtyä hetkeksi. Kokosimme 10 kysymystä, joiden avulla voit reflektoida kulunutta vuotta monesta eri näkökulmasta. 

Lue lisää

Maija Suokas

18.12.2019 13:00

Rauhaa, vain rauhaa

Taas eletään aikaa, jolloin koko maailma pitäisi saada valmiiksi viikolla, jolloin oikeastaan kukaan ei edes haluaisi olla töissä. Maija Suokas kirjoittaa siitä, kuinka hän aikoo viettää tulevan joulunajan huomattavasti eri tavoin kuin viime vuonna.

Lue lisää