Lifeworks

6.5.2021 09:42

Uratarina: Hanna Westerholm – Osaamista kehittäen uralla eteenpäin

Pääsimme juttelemaan Hanna Westerholmin kanssa hänen urastaan. Hanna on tehnyt uramuutoksen markkinoinnin parista nykyiseen työhönsä tiimien ja esihenkilöiden kehittämiseen sekä uracoachina toimimiseen. Hän jakoi meille vinkkinsä niin uramuutokseen, osaamisen kehittämiseen kuin mentorin tai uracoachin kanssa työskentelemiseenkin.

Lue lisää

Lifeworks

29.4.2021 08:48

Sanna Kulmala: Voiko HR:lle kertoa, että on kiinnostunut uusista haasteista?

Sanna Kulmala on kokenut HR-asiantuntija ja saimme hänet vieraaksi Uralla eteenpäin -podcastin seitsemänteen jakson. Sannan oman urapolun lisäksi kuulimme vinkkejä siihen, miten HR voi tukea työntekijöitä uran eri vaiheissa ja miten työnhakijana voit erottautua rekrytoijan silmissä.

Lue lisää

Lifeworks

22.4.2021 08:00

Uratarina: Joni Jaakkola – insinööristä hyvinvointiyrittäjäksi

Hyvinvointialan moniottelija Joni Jaakkola vastaa Optimal Performancella ihmisten jaksamisesta ja työhyvinvoinnista kuntosalin ja valmennusten keinoin. Saimme Jonin vieraaksi Uralla eteenpäin -podcastin kuudenteen jaksoon. Lue tai kuuntele Jonin inspiroiva uratarina, josta saat hyviä vinkkejä, vaikka et yrittäjyyttä pohtisikaan.

Lue lisää

Lifeworks

9.4.2021 13:52

Roy Herold: Suorahaun salaisuudet

Mikä ihmeen suorahaku? Miten sitä tehdään ja miten suorahakuihin voi päästä mukaan? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saimme vastaukset MPS:n suorahakukonsultilta Roy Heroldilta.

Lue lisää
Roy Herold

Lifeworks

8.4.2021 09:00

Uratarina: Sanna Laakkio – Rohkeudella uralla eteenpäin

Juttelimme Uralla eteenpäin -podcastin neljännessä jaksossa Sanna Laakkion kanssa. Sanna kertoi meille vauhdikkaan uratarinansa, jonka keskiössä ovat ihmiset, jatkuva kehittäminen ja asiakaskokemus.

Lue lisää

Lifeworks

1.4.2021 09:38

Jonathan Rasmus: Itselleen sopivan työn löytäminen

Pääsimme keskustelemaan Uralla eteenpäin -podcastin kolmannessa jaksossa Jonathan Rasmuksen kanssa henkilöarvioinnista, vahvuuksista ja oman potentiaalin hyödyntämisestä. Katso vinkkimme omien vahvuuksien selvittämiseen.

Lue lisää
Kuvassa Jonathan Rasmus