Linda Neiglick

20.2.2019 13:52

Monella on PT, mutta joko sinulla on oma CT?

Personal trainerin palkkaaminen liikunnallisiin ja elämäntapamuutoksiin liittyviin haasteisiin ja tavoitteisiin on monelle jo tuttua.  Samaan aikaan moni pyrkii ratkomaan urahaasteita ja -tavoitteita ilman ulkopuolista sparrausta tai ammattilaisen apua. Tiesitkö jo, että oma Career Trainer voi toimia uramuutostesi vauhdittajana ja sparraajana Personal Trainerin tapaan?

Lue lisää

Elina Koskela

12.2.2019 14:14

Osaatko työllistyä?

Työelämä muuttuu ja sen mukana muuttuu työssä tarvittava osaaminen. MPS tutki työnhakijoiden näkemyksiä työelämästä ja kiinnostava tutkimustulos oli, että valtaosa vastaajista uskoi osaamisensa olevan relevanttia vielä 10 vuoden päästä. Yllättävää, ja itsevarmaa.

Lue lisää

Elina Koskela

6.2.2019 12:56

Persoonalla on NIIN paljon väliä rekrytointipäätöksessä!

MPS kartoitti asiantuntijoiden ja johtajien näkemyksiä työnhausta ja työelämästä. Tutkimuksesta saatiin useita kiinnostavia löydöksiä, mutta yhden niistä MPS Careerin toimitusjohtaja Elina Koskela haluaa jakaa vinkkinä kaikille uutta työtä etsiville.

 

Lue lisää

Minna Hirsimäki

25.1.2019 14:02

Räppärikin tarvitsee mentorin

Mentorointi on parhaimmillaan molemminpuolista oppimista, energisoitumista ja kokemuksen jakamista. Lue yhden mentorointiparin tarina siitä, miten sekä mentori että aktori hyötyvät tästä yhteisestä matkasta.

Lue lisää

Päivi Montgomery

14.1.2019 15:34

Mitä jos menetän työni?

Tässä muutama Career Coachin antama ohje, jotka kannattaa pitää mielessä, mikäli syystä tai toisesta tulet irtisanotuksi.

Lue lisää

Eerikki Mäki

10.1.2019 09:18

Tunnista vahvuutesi ja nosta ne rohkeasti esiin!

Vähän vanhahtava viisaus, mutta erinomainen neuvo työnhakuun on ”Älä pidä kynttilää vakan alla”. Nosta siis loistosi muiden nähtäville!

Lue lisää