Eevi Kuokkanen

25.2.2021 08:00

Osaaminen muuttuvassa työelämässä, eli Eevin oppivuodet

MPS Prewisen luova johtaja Eevi Kuokkanen pohtii, millaisia oppimisen tarpeita hänen uralleen on osunut työelämän muuttuessa. Ja niitä onkin kertynyt matkan varrelle paljon.

Lue lisää

Linda Neiglick

18.2.2021 13:12

Mitä olen oppinut ihmisten johtamisesta?

Ihmisten johtamista oppii parhaiten sitä tekemällä. Myös omalle uralle sattuneista muiden johtamisvirheistä voi saada itselleen vinkkejä. Lifeworksin operatiivinen johtaja Linda kertoo omat johtamisvinkkinsä.

Lue lisää

Päivi Montgomery

11.2.2021 09:02

Etätyön iloja – joista ei puhuta

Mitäs kaikkea hyvää tässä etäilyssä onkaan? Ne olemattomat työmatkat ja sen myötä lisääntynyt aika, työrauha ja parantunut työteho sekä työajan joustavuus? Tässä tekstissä ei käydäkään enää läpi niitä melkoisen kuluneita etätyöhavaintoja, vaan Päivi Montgomery tuo esiin vähän uudenlaista näkökulmaa etätyön iloihin.

Lue lisää

Pia Lemmetty

4.2.2021 08:00

Vieraskynä: Pia Lemmetty ”Osa-aikatyöllä joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin”

Vieräskynässä Pia Lemmetty Mamworkista vinkkaa osa-aikatyön mahdollisuuksista ja kannustaa rakentamaan oman työviikon itselleen merkityksellisistä asioista, joista perinteinen työ voi olla vain yksi osa. Osa-aikatyön rinnalle mahtuu myös esimerkiksi hoivatyötä, vapaaehtoistyötä, opiskelua ja itsestään huolehtimista.

Lue lisää

Anna Heiliö

28.1.2021 09:05

Viisi vinkkiä etäjohtamiseen

Viimeisen vuoden aikana moni esimies ja johtaja on päässyt aivan uudella tavalla tutustumaan sellaiseen johtamiseen, joka tähän asti on ollut läsnä lähinnä hyvin isoissa organisaatioissa ja niiden maarajat ylittävissä virtuaalitiimissä. Samalla tutuiksi ovat tulleet myös monet etäjohtamisen vaatimukset ja haasteet. Lue MPS Prewisen toimitusjohtajan Anna Heiliön vinkit etäjohtamiseen. 

Lue lisää

Linda Neiglick

22.1.2021 10:19

Miten kehittäisit itseäsi? 4 vinkkiä uusien taitojen nappaamiseen  

Tiesitkö, että nykyiset taitosi eivät takaa sinulle töitä enää vuonna 2025? Lue Lindan vinkit itsesi kehittämiseen sekä lisää taidoista, joille on eniten kysyntää vuonna 2025.

Lue lisää