Carita Martas

17.10.2019 09:45

Työn merkityksellisyyttä etsimässä

Carita Martas pohtii työn merkityksellisyyttä ja herättelee meitä jokaista tutkimaan sisintään. Vapaa-ajan lisäksi merkityksellisyys koskettaa yhtä lailla työtä – työpanoksesi arvostusta, onnistumisen iloja ja omien vahvuuksien hyödyntämistä.

Lue lisää

Elina Koskela

9.10.2019 10:20

Johtajien suorahauissa etsitään nyt näitä ominaisuuksia

Millaisilla ominaisuuksilla varustettuja toimitusjohtajia tällä hetkellä etsitään? MPS Careerin toimitusjohtaja Elina Koskela keräsi kokoon tämän hetken johtajavalintojen hakukriteereiden yhdistäviä tekijöitä.

Lue lisää

Linda Leskinen

1.10.2019 08:38

Kolme vinkkiä työharjoitteluun – kokemuksia TET-harjoittelusta

Työharjoittelu on hyvä tapa saada työkokemusta ja tutustua työelämään. Ensimmäinen työharjoittelu on uusi ja jännittävä kokemus, mutta se opettaa paljon. MPS:n TET-harjoittelija Linda kokosi muutaman vinkin helpottamaan harjoitteluun menemistä.

Lue lisää

Linda Neiglick

27.9.2019 09:35

Osaamisesi vanhentuu – tiedätkö miten nopeasti?

Oletko miettinyt, mikä on tämän hetken osaamisesi arvo viiden vuoden päästä? Kun on kiire selviytyä päivittäisistä töistä, tulevaisuutta ei välttämättä ehdi ajatella. Se mitä valintoja ja työtä teet tänään, vaikuttaa kuitenkin merkittävästi omaan uratulevaisuuteesi. Pysähdythän siis oman osaamisesi arvon ääreen säännöllisesti.  

Lue lisää

Elina Koskela

18.9.2019 11:20

Tavoitteena toimitusjohtajuus? Havaintoja toimitusjohtajien urapoluista

Onko urasuuntanasi ylimmän johdon tehtävät? MPS Careerin toimitusjohtaja Elina Koskela selvitti toimitusjohtajien työurien rakentumista ja kokosi muutaman vinkin sinulle, jolla on tähtäimessä organisaation vastuunkantajan rooli.

Lue lisää

MPS Lifeworks

11.9.2019 14:00

Tiesitkö nämä LinkedInistä?

LinkedIn on maailman suurin ammatilliseen verkostoitumiseen keskittynyt sosiaalinen media. Tiesitkö jo nämä asiat LinkedInin käyttöön liittyen?

Lue lisää