Antti Harjuoja & Lea Ahopalo

24.6.2021 08:10

Vieraskynä: Nextmile “Uramuotoilua työelämän konkarina”

Työuran viimeiset vuodet ja eläkkeelle siirtyminen ovat monelle kriisin paikkoja. Työelämän konkareihin keskittyneen Nextmilen Antti Harjuoja ja muutaman vuoden oloneuvoksettarena ajastaan nauttinut Lea Ahopalo antoivat vinkkejä eläkeikää lähestyville.

Lue lisää

Päivi Montgomery

17.6.2021 08:00

Lisää näkyvyyttä LinkedInissä

LinkedIn on oivallinen kanava markkinoida omaa osaamista, mutta aktiivisen käytön aloittaminen voi tuntua hankalalta. Kokenut rekrytoija ja uravalmentaja sekä aktiivinen LinkedInin käyttäjä Päivi Montgomery antaa muutaman täsmävinkin LinkedInissä aktivoitumiseen.

Lue lisää
Henkilö käyttää tablettia, jossa on somekuvakkeita.

Tarja Holmgren

10.6.2021 08:52

Vieraskynä: Tarja Holmgren “Erottaudu työnhaussa palvelumuotoilun keinoja soveltaen”

Oman uramuutoksen myötä valmentajaksi ryhtynyt Tarja Holmgren kertoo, miten palvelumuotoilun keinoja voi hyödyntää myös työnhaussa.

Lue lisää

Taina Degerlund

3.6.2021 08:45

Uuden työntekijän terveiset esihenkilölle ja perehdyttäjille 

Millainen on hyvä perehdytys uuden työntekijän näkökulmasta? Paljon etäaikana perehdyttänyt tiiminvetäjä Taina Degerlund kokosi uusien työntekijöiden kokemukset ja vinkit yhteen.

Lue lisää

Lifeworks

27.5.2021 11:56

Viisi vinkkiä etäperehdytyksiin

Haluatko onnistua perehdyttämisessä myös etänä? Nappaa MPS Executive Search -tiimin vinkit ja tunnista etäperehdyttämisen sudenkuopat.

Lue lisää

Lifeworks

19.5.2021 14:29

Yhdeksän vinkkiä uralla etenemiseen

Millaisia uravinkkejä podcast-vieraamme antoivat urallaan eteenpäin haluavalle? Kokosimme yhteen yhdeksän asiantuntijan vinkit.

Lue lisää