Päivi Montgomery

19.8.2019 11:52

Työnhaku on tunteiden vuoristorata

Työnhaku on täynnä tunnetta  – innostusta ja ihastusta mutta usein myös pettymystä ja harmitusta. Päivi Montgomery antaa muutaman vinkin siihen, miten erilaisissa työnhaun tunteiden aallokoissa voi tsempata itsensä nousuun ja innostaa itseään jatkamaan pettymystenkin jälkeen.

Lue lisää

Eevi Kuokkanen

15.8.2019 12:00

Kolme tapaa kehittää luovuutta

Kaikissa asiantuntijatöissä – tai oikeastaan ihan kaikissa töissä – tarvitaan luovuutta. Mutta mistä sitä luovuutta saisi irtoamaan? Eevi Kuokkanen kokosi muutaman vastakohtaparin, jotka saattavat auttaa.   

Lue lisää

MPS Lifeworks

7.8.2019 12:34

Piilotyöpaikkaneuvot Osa 1

Piilotyöpaikat – mitä ne ovat ja miten niitä löytää? Julkaisemme kaksiosaisen sarjan piilotyöpaikkaneuvoja, joiden avulla piilotyöpaikkojen metsästäminen voi helpottua. Annamme lisäksi konkreettisia vinkkejä piilotyöpaikkojen tavoittamiseen.

Lue lisää

Linda Neiglick

1.8.2019 15:40

6 vinkkiä lomalta paluuseen

Paluu arkeen voi tuntua ahdistavalta eri syistä. Oli ahdistuksen taustalla sitten työ, joka ei enää motivoi tai loman jälkeen omituisesti lyhenevät vuorokauden tunnit. Kokosimme kuusi vinkkiä, jotka auttavat pitämään mielen virkeänä ja selviytymään työpäivistä tehokkaasti. Samat vinkit auttavat myös rytmittämään työnhakua, jos se vie suurimaan osan ajastasi juuri nyt.

Lue lisää

Carita Martas

24.7.2019 13:40

Pintaa syvemmälle haastattelussa – 10 kysymystä parempaan työhaastatteluun

Menossa työhaastatteluun? Oletko jo miettinyt mitä haluaisit haastattelijalta kysyäSen lisäksi, että valmistaudut haastatteluun miettimällä omia motivaatiotekijöitäsi ja syitä uuden työn hakemiselle, on yhtä tärkeää miettiä, miten saisit mahdollisimman paljon tietoa hakemasi työpaikan kulttuurista ja työyhteisöstä.

Lue lisää

Suvi Poikela

17.7.2019 09:00

Viisi vinkkiä uusia mahdollisuuksia etsivälle

Uuden työn etsiminen ilman siinä menestymistä voi olla todella lannistavaa. Negatiivisista tuntemuksista selviämiseen voidaan tarvita ajattelumallien ja tapojen uudistamista. Näiden viiden vinkin avulla voit löytää uusia näkökulmia työn etsimiseen ja saat käännettyä ajatuksiasi myös työnhaun ulkopuolelle.

Lue lisää