Lifeworks on luotettu kumppanisi ura-asioissa

Muutokset työelämässä koskettavat yhä useampia. Organisaatiot muuttavat muotoaan kiihtyvään tahtiin ja toisaalta ihmiset myös kaipaavat enemmän vaihtelua ja joustoa elämäntilanteidensa mukaan.

Mahdollisuuksien kasvaessa moni huomaa kaipaavansa ulkoista tukea omien vahvuuksien kartoittamisessa ja tietoa siitä, miten omaa potentiaaliaan voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla työelämässä.

Me Lifeworksilla autamme sinua tunnistamaan potentiaalisi, hahmottamaan urallesi suunnan, ja kehittämään osaamistasi niin, että saavutat tavoittelemasi urahaaveet. Kuljemme rinnallasi koko urapolkusi ajan tarjoten sen eri vaiheisiin sopivia palveluita ja työkaluja. Digitaaliset ja henkilökohtaiset palvelumme ovat apunasi esimerkiksi silloin, kun:

  • Haluat löytää uuden työn tai suunnan urallesi
  • Työmotivaatiosi on hiipumassa
  • Haluat edetä urallasi
  • Tavoittelet johtotehtäviä
  • Olet menettänyt työsi

Lifeworks-jäsenyys on ilmainen. Liity mukaan täällä.  Maksulliset palvelumme löydät täältä


Lifeworksin takana on nelihenkinen ydintiimi: toimitusjohtaja Iiro Pohjanoksa, liiketoiminnan kehittämisestä vastaava Linda Neiglick, urakoordinaattori Suvi Poikela sekä työelämäspesialisti Tiina Tolonen. Tämän lisäksi kanssamme työskentelee markkinointitiimi ja uracoachauksia sekä sparrauksia toteuttavat noin 40 MPS:n rekrytoinnin asiantuntijaa.

Autamme sinua mielellämme uraasi liittyvissä asioissa! Ota meihin yhteyttä:

puh: 020 746 9599
email: lifeworks(at)lifeworks.fi


Lifeworks on osa MPS-Yhtiöitä

Lifeworks on MPS-Yhtiöiden ensimmäinen yksityishenkilöille suunnattu urapalvelukokonaisuus. MPS on palvellut yrityksiä henkilöarviointi-, rekrytointi-, uudelleensijoitus- ja valmennustarpeissa yli 40 vuotta ja ollut alansa uranuurtaja koko toimintahistoriansa ajan. Vuosien varrella meille on kertynyt suuri määrä ammattitaitoa, verkostoja ja osaamista urapalveluissa, muutoksenhallinnassa ja johtamisen sekä työuran eri vaiheissa olevien henkilöiden kehittämisessä. Juuri tätä osaamista haluamme tarjota nyt yksityishenkilöille Lifeworksin kautta. Yhteystietomme löydät täältä.