Lifeworks on luotettu kumppanisi ura-asioissa

Muutokset työelämässä koskettavat yhä useampia. Organisaatiot muuttavat muotoaan kiihtyvään tahtiin; toisaalta ihmiset myös kaipaavat enemmän vaihtelua ja joustoa elämäntilanteidensa mukaan.

Mahdollisuuksien kasvaessa moni huomaa kaipaavansa myös ulkoista apua omien vahvuuksien kartoittamisessa ja tietoa siitä, miten niitä voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla työssä.

Me Lifeworksilla autamme sinua tunnistamaan potentiaalisi, hahmottamaan urallesi suunnan, ja kehittämään osaamistasi niin, että saavutat tavoittelemasi urahaaveet. Kuljemme rinnallasi koko urapolkusi ajan tarjoten sen eri vaiheisiin sopivia palveluita ja työkaluja. Digitaaliset ja henkilökohtaiset palvelumme ovat avuksi esimerkiksi, kun

Lifeworks on osa MPS-Yhtiöitä

Lifeworks on MPS-Yhtiöiden ensimmäinen yksityishenkilöille suunnattu urapalvelukokonaisuus. MPS on palvellut yrityksiä henkilöarviointi-, rekrytointi-, uudelleensijoitus- ja valmennustarpeissa yli 40 vuotta ja ollut alansa uranuurtaja koko toimintahistoriansa ajan. Vuosien varrella meille on kertynyt suuri määrä ammattitaitoa, verkostoja ja osaamista urapalveluissa, muutoksenhallinnassa ja johtamisen sekä työuran eri vaiheissa olevien henkilöiden kehittämisessä. Juuri tätä osaamista haluamme tarjota nyt yksityishenkilöille Lifeworksin kautta.

Yhteystietomme löydät täältä.