Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

TYÖURAT muuttuvat. Osaamistarpeet muuttuvat. Oma elämäntilannekin voi muuttua äkillisesti. Kaikella näillä on vaikutus omaan uraasi.

Tilanteiden, ympäristösi tai motivaatiosi muuttuessa, saatat löytää itsesi urajumista. Tiedät kyllä, että jotain tarttis tehdä, mutta et ole ihan varma mitä. Tai sitten olet yrittänyt, mutta tavoitteet jäävät saavuttamatta. Tiedämme, että omien vahvuuksien ja mahdollisuuksien hahmottaminen tai työnhaku ja itsensä markkinoiminen ei aina ole helppoa. Sitäkin kannattaa harjoitella. Ulkopuolisen asiantuntijan ja palveluiden avulla matka nopeutuu ja helpottuu kummasti.

Olemme itse saaneet tukea oman uramme taitekohdissa ja löytäneet ulkopuolisen asiantuntijan avulla uusia uramahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Haluamme nyt varmistaa, ettei kenenkään tarvitse jäädä yksin urapohdintojen tai työnhaun kanssa. Lifeworks on perustettu sitä varten.

Jokainen meistä voi olla oman uransa johtaja ja siinä haluamme tukea myös sinua.

AVASIMME palvelumme vuoden 2019 alussa ja olemme auttaneet jo satoja asiakkaitamme niin urajumeissa kuin työnhaussakin. Jaamme uravinkkejä ja inspiraatiota blogeissamme joka viikko. Lisäksi olemme luoneet uran eri vaiheisiin digitaalisia ja henkilökohtaisia palveluita, jotka ovat apunasi esimerkiksi silloin, kun:

  • Haluat löytää uuden työn tai suunnan urallesi
  • Työmotivaatiosi on hiipumassa
  • Haluat edetä urallasi
  • Tavoittelet johtotehtäviä
  • Olet menettänyt työsi

Jäsenyys on ilmainen, liity mukaan!


LIFEWORKSIN TAKANA on työurista ja ihmisten kehittämisestä innostunut ydintiimi: Customer Happiness & Marketing Specialist Jonna Hämäläinen, operatiivinen johtaja  Linda Neiglick sekä toimitusjohtaja Iiro Pohjanoksa. Tämän lisäksi uravalmennusten sekä sparrausten toteuttajina kanssamme toimii MPS:n rekrytoinnin ja uravalmennuksen asiantuntijoita sekä freelancer-uravalmentajia.

Löydetään yhdessä sinulle uusi innostus tai merkityksellinen työ!

Kehitämme jatkuvasti uudenlaisia ura- ja työelämäpalveluita ja etsimme myös uusia yhteistyökumppaneita. Jos sinulla on palvelu, joka voisi sopia osaksi Lifeworks-palvelutarjoamaa, olethan meihin yhteydessä.


Onko sinulla kysyttävää? Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Vastaamme yhteydenottoihin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Lifeworks on osa MPS-Yhtiöitä

Lifeworks on suomalaisen MPS-Yhtiöiden ensimmäinen yksityishenkilöille suunnattu urapalvelukokonaisuus. MPS on palvellut yrityksiä henkilöarviointi-, rekrytointi-, uudelleensijoitus- ja valmennustarpeissa yli 45 vuotta ja ollut alansa uranuurtaja koko toimintahistoriansa ajan. Vuosien varrella meille on kertynyt suuri määrä ammattitaitoa, verkostoja ja osaamista urapalveluissa, muutoksenhallinnassa ja johtamisen sekä työuran eri vaiheissa olevien henkilöiden kehittämisessä. Juuri tätä osaamista haluamme tarjota nyt yksityishenkilöille Lifeworksin kautta. Yhteystietomme löydät täältä.