Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Uralla eteenpäin -podcast 🎧

Sarjassa kuullaan uratarinoita ja asiantuntijoita sekä jaetaan vinkkejä, joiden avulla jokainen meistä voi luovia urallaan eteenpäin. Jokaisessa jaksossa Lifeworksin Linda Neiglick ja Suvi Poikela pureutuvat yhteen uralla etenemiseen liittyvään teemaan yhdessä vieraan kanssa.

Podcast löytyy Spotifysta, Suplasta, Google Podcastsista, Apple Podcastsista ja YouTubesta. Keskustelu jatkuu somessa hashtagilla #urallaeteenpäin. Kurkkaa myös suosittu Uralla eteenpäin -palvelumme.

”Teidän podcastit on superhyviä! Niissä ollut hyviä aivokemioita ravistelevia vieraita, joilla kuitenkin teidän tavoin jalat maassa ja ihanan arkinen tapa käsitellä isojakin asioita. Ne tulee lähelle ja mahdolliseksi toteuttaa omassakin elämässä. Kaikki saavat kertoa juttunsa loppuun ja tunnelma on kunnioittava, ajatuksille tilaa antava, siis myös kuuntelijalle. Kaikkien läsnäolo huokuu ja antaa mahdollisuuden myös kuuntelijalle laskeutua ja olla läsnä, ottaa vastaan. Aito kiinnostus vieraita kohtaan kuuluu teistä kummastakin, myös aito halu auttaa kuulijaa eteenpäin uralla, ehkä elämässä yleensä.” –Sanna L. 20.5.2021