Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Valmennusten ja digitaalisen palvelun kautta työn imua ja uutta innostusta!

Iso osa työssä viihtymistä on tunne siitä, että oppii uutta ja kehittyy. On kuitenkin yleistä, että tuo tunne on vuosien aikana päässyt hiipumaan. Se saattaa ilmetä heikentyneenä ammatillisena itsetuntona, huolena omasta pärjäämisestä työelämässä tai toiveena toimenkuvan muutoksesta. Olemme mukana liiton jäsenten urakehityksessä sekä työssä viihtymisen tukena!

Tarjoamme liittojen jäsenille:

 • Digitaalisen Onnistujan urapalvelun
 • Ura- ja työelämäaiheisia valmennuksia ja webinaareja
 • Urailtoja livenä eri paikkakunnilla

Kehitämme jatkuvasti myös uusia palveluita, joten jos et löydä sopivaa, niin laitathan meille viestiä sivulta löytyvän lomakkeen kautta!

Digitaalinen Onnistujan urapalvelu

Onnistujan urapalvelu on suunniteltu yhdessä rekrytoijien ja uravalmentajien kanssa uran edistämiseen. Palvelun avulla voi kirkastaa tavoitteet, johtaa itseään ja ajankäyttöään. Se auttaa myös näkemään uusia mahdollisuuksia ja ohjaa mielekkäällä tavalla eteenpäin.

Onnistujan urapalvelusta jäsenet saavat mm.

 • Vahvuusbarometrin omien supervoimien selvittämiseksi. 
 • MPS:n rekrytoijien suosituksia CV:n, LinkedIn-profiilin ja työhakemuksen tekemiseen.  
 • Eri keinoja urajumin purkamiseen – työn tuunauksesta unelmatyön löytämiseen.
 • 22 verkkokurssia ja 40 videotallennetta, joiden teemoja ovat urajohtaminen, työnhaku ja itsensä johtaminen.

UUTTA! Tunnista osaamisesi ja kehitä sitä -ryhmävalmennus

Osaamisen kehittämisen isoimpia esteitä ovat ajanpuute ja se, ettei tiedä mistä lähtisi liikkeelle tai mitä osaamista kehittäisi. Loimme uuden ryhmävalmennuksen, jossa tunnistetaan jokaisen henkilökohtaiset osaamiset ja rakennettaan osallistujille henkilökohtainen osaamissuunnitelma. Valmennuksen lopuksi jokaisella on 1-3 kehitettävää osaamista sekä konkreettinen suunnitelma osaamisen kehittämiselle. Valmennus voidaan toteuttaa kokonaan etänä.

Valmennusten ja webinaarien teemat

 • LinkedIn haltuun, perusteet tai aktiivinen käyttö
 • Näin luot hyvän CV:n ja työhakemuksen
 • Piilotyönhaku haltuun
 • Tunnista vahvuutesi
 • Tunnista ja paketoi osaamisesi
 • Tunnista oma työmarkkina-arvosi
 • Kehitä osaamistasi
 • Viisi tapaa edetä uralla
 • Johda itseäsi ja aikaasi
Haluatko järjestää tilaisuuden urailtana? Tilaisuudet on myös mahdollisuus toteuttaa lähitilaisuuksina eri paikkakunnilla. Kysy lisää!

Jutellaanko lisää? Jätä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Kokemuksia palvelusta

Palautteita Onnistujan urapalvelun -käyttäjilta:

Kysymykset oli todella hyviä ja 4 tuntia meni omiin ajatuksiin uppoutuen ihan heilahtamalla! Jos joku on ura-asioihin liittyvien pohdintojen alussa (niinkun minä) niin tästä palvelusta on hyvä aloittaa pohdinta. Jos ottaa vaikka 6h aikaa kahdessa erässä, tekee tehtävät ajatuksella ja katsoo videot niin voin melkein luvata että jotain oivalluksia syntyy. – Matti

Otin Onnistujan urapalvelun käyttöön, koska totesin ainakin LinkedIn-osaamiseni tarvitsevan päivitystä. Lisäksi ajattelin, että saisin sieltä vinkkejä, mikä saisi minut ”syttymään” työstäni taas. Lopputuloksena LinkedIn-osaamiseni päivittyi. Lisäksi tajusin oman itseni brändäämisen merkityksen työelämässä. Päädyin myös miettimään tarkemmin vahvuuksiani ja osaamisiani. CV:kin uusiutui! Muutoinkin koin päivittäneeni ajatteluani työelämästä ja työn hakemisesta ja mitä kaikkea se voi olla. Tein sen, mistä olen haaveillut. Perustin toiminimen, jonka puitteissa tarkoitukseni on tehdä alani töitä mutta minun tavallani. Minulla on nyt selkeä suunnitelma etenemiselle tulevaisuudessa. Minussa on taas virtaa! – Maarit N.

Palautteita Tunnista osaamisesi ja kehitä sitä -valmennuksesta:

Kuvailisin valmennusta näillä kolmella sanalla: Intensiivinen, kattava, hyvät työkalut. Kiitos hyvin vedetyistä webinaareista, myös omaa tilannetta koskevista esimerkeistänne ja tietenkin loppupalautteesta. Se oli arvokasta! – Sari

Valmennnus oli ajatuksia herättävä ja opin hahmottamaan oman ammattillisen osaamiseni sekä kehityskohteet.Kiitos valmennuksesta, viisi viikkoa olivat antoisia! – Tiina