Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Työnhakutaitoja valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille

Tarvitsetko uutta näkökulmaa tai apua työelämään liittyvien kurssien järjestämisessä? Meiltä löytyy työkalut sekä sisällöllinen ja pedagoginen osaaminen järjestää valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille työelämään ja työnhakuun liittyviä kursseja. Toteutamme kurssit täysin etänä digitaalisen oppimisympäristön*, videotallenteiden ja virtuaalisten luentojen kautta. Jos haluatte tarjota opiskelijoille tuoretta tietoa rekrytoinnin kentältä kompaktina digitoteutuksena, olemme mielellämme apunanne!

Tarjoamme opiskelijoille:

 • Digitaaliset kurssisisällöt opiskelijoille (suomi, englanti)
 • Työnhakuvalmennukset ja työpajat (suomi, englanti)
 • Työhaastattelusimulaatiot (suomi, englanti)

Kehitämme jatkuvasti myös uusia palveluita, joten jos et löydä sopivaa, niin laitathan meille viestiä sivulta löytyvän lomakkeen kautta!

Olemme järjestäneet Vaasan yliopiston urapalveluille kursseja oman osaamisen tunnistamiseen ja markkinointiin sekä työnhakuun liittyen. Toteutimme heille myös osaamisportfolio-kurssin. Olemme saaneet opiskelijoilta loistavaa palautetta kursseista, jotka on rakennettu yhdessä MPS:n rekrytoinnin ammattilaisten kanssa. Erityisesti opiskelijat ovat tykänneet laadukkaista materiaaleista, visuaalisesta oppimisympäristöstä sekä siitä, että sisältöjä voi suorittaa omaan tahtiin.

“Sisältö keskittyi konkreettisiin vinkkeihin, mikä teki kurssista hyödyllisen. Toteutus on myös erinomainen, koska se mahdollistaa omaan tahtiin opiskelun.”

Voimme toteuttaa Lifeworksin digitaalisella Campuksella mm. seuraavat kokonaisuudet:

 • Oman osaamisen tunnistaminen ja urasuunnitelman tekeminen
 • Henkilöbrändäys
 • Työnhaku sosiaalisessa mediassa
 • Työnhaun dokumentit ja osaamisen sanoittaminen

Räätälöimme kurssit ja sisällöt juuri teidän oppilaitoksenne sisältöihin, aikatauluihin ja tavoitteisiin sopiviksi. Kurssimateriaalimme ovat visuaalisia sekä helppoja käyttää ja sisällytämme kursseihin niin tekstiä, kuvaa, videota kuin erilaisia testejä ja tehtäviäkin.

Hoidamme halutessanne myös kurssien ilmoittautumis- ja palauteprosessin.

*Digitaalinen oppimisympäristömme toimii MPS Prewisen Gimlet LMS:n päällä.

Valmennusten ja työpajojen teemat:

 • CV, työhakemus ja LinkedIn -työpaja
 • LinkedIn haltuun työnhaussa
 • Näin luot hyvän CV:n ja työhakemuksen
 • Oman osaamisen markkinointi
 • Onnistu työhaastattelussa
 • Tunnista vahvuutesi
 • Verkostoituminen ja piilotyönhaku

Kaikki valmennukset on mahdollista toteuttaa suomeksi tai englanniksi. 

Etkö löytänyt sopivaa valmennusta? Laita meille viestiä niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!

UUTTA! Työhaastattelusimulaatiot

Voimme järjestää työhaastattelusimulaatioita, joissa opiskelijat pääsevät harjoittelemaan työhaastattelutilannetta rekrytoijan kanssa suomeksi tai englanniksi. Haastattelun päätteeksi opiskelija saa palautteen, mikä meni hyvin ja mitä voisi kehittää.

Jutellaanko lisää? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

 

Kokemuksia palvelusta

Toteutimme Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun kv-opiskelijoille työhaastattelusimulaatioita osana Talent Boost -ohjelmaa

“Lifeworksin asiantuntijan kanssa toteutetut työhaastattelusimulaatiot saivat palautekyselyssämme todella hyvää palautetta opiskelijoilta. Jo heti simulaationsa jälkeen useampi opiskelija halusi kiittää kokemuksesta ja kertoi sen olleen erittäin hyödyllinen. Opiskelijat mainitsivat esimerkiksi saaneensa hyviä vinkkejä sekä itsevarmuutta haastattelutilanteisiin.

 

Yhteistyö Lifeworksin kanssa on ollut sujuvaa ja mieluisaa. Lifeworksin ammattilaiset ovat ottaneet kohderyhmän hyvin huomioon sisältöjen suunnittelussa.” – Henna Hirvonen, XAMK

Vaasan Yliopiston opiskelijoiden palautteita kurssilta “Oman osaamisen markkinointi ja työnhaku”

“Monipuolinen ja visuaalisesti kivoja materiaaleja. Kivoja videoita ja paljon loistavia esimerkkejä työnhakuun ja oman osaamisen markkinointiin.”

“Kurssi auttoi pohtimaan mielenkiinnon kohteitani tarkemmin ja sitä, mitä voin oikeasti tarjota tulevalle työnantajalle. Omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden analyysit auttoivat tarkentamaan myös sitä, minkälaisille tehtäville haluan hakea. Missä olisin hyvä.”

“Koin opintojakson kehittäväksi. Se laittoi oikeasta ajattelemaan erilaisia seikkoja, jotka ovat tärkeitä etenkin hakuvaiheessa ja toki sen jälkeenkin. Oli mukava saada osviittaa siitä, mitä taitoja yleisesti arvostetaan. Samalla itse alkoi miettimään, miten hyvin niitä jo pystyy toteuttamaan ja miten taas pystyisi itseään kehittämään.”

Vaasan Yliopiston opiskelijoiden palautteita kurssilta “Portfolio osana työnhakua”

“Kurssin suorittaminen sai minut todella tutkiskelemaan omia kykyjä ja taitojani viestintään liittyen. Myös työn visuaalinen toteutus ja kaiken oleellisen saaminen tiiviissä muodossa tekstimuotoon oli sopivan haastavaa.”

“Opintojakso kehitti itsevarmuutta työnhakijana, tehtävät tukivat oppimista, sillä omaa osaamista oli pakko pohtia sen kautta, missä on erityisen hyvä ja mitä osaamista haluaa edistää. Pohdin myös sitä, millaisia työnäytteitä voisin kerätä vielä ennen kevättä.”

Avasi silmät sille, miten eri tavoin portfolion voi toteuttaa, ja kuinka monta erilaista muotoa portfolioista myös on. On myös osattava nostaa konkreettisia esimerkkejä työelämästä, ettei jää liiaksi pintapuoliseen työelämä jargoniin kiinni. Eli toisin sanoen etsittävä keinot erottautua muista työnhakijoista.”