Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Tukea opiskelijoiden työnhakutaitoihin

Etsitkö uusia tapoja vahvistaa opiskelijoidesi valmiuksia työelämässä? Tarjoamme kohdennettuja kursseja tukemaan opiskelijoiden työnhakutaitoja, jotka on suunniteltu erityisesti valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille. Käytössämme on laaja valikoima digitaalisia työelämä- ja työnhakuun liittyviä kursseja, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää olennaisia taitojaan.

Tarjoamme opiskelijoille:

 • Digitaaliset työnhakukurssit opiskelijoille (suomi, englanti)
 • Työnhakuvalmennukset ja työpajat (suomi, englanti)
 • Työhaastattelusimulaatiot (suomi, englanti)

Vaasan yliopiston urapalvelut valitsivat meidät luomaan kursseja oman osaamisen tunnistamiseen, markkinointiin ja työnhakuun. Olemme saaneet opiskelijoilta loistavaa palautetta kursseista, jotka on rakennettu yhdessä MPS:n rekrytoinnin ammattilaisten kanssaOpiskelijat arvostivat kurssien konkreettisuutta, laadukkaita materiaaleja sekä mahdollisuutta opiskella omaan tahtiin.

”Sisältö keskittyi konkreettisiin vinkkeihin, mikä teki kurssista hyödyllisen. Toteutus on myös erinomainen, koska se mahdollistaa omaan tahtiin opiskelun.”

Kehitämme jatkuvasti uusia palveluita vastaamaan opiskelijoiden tarpeisiin. Jos et löydä sopivaa, ota yhteyttä – räätälöimme kursseja juuri teidän opiskelijoiden tarpeisiin!

Lifeworks Campus – digitaaliset työnhakukurssit opiskelijoille:

Vaivattomat työnhakukurssit korkeakoulujen ja yliopistojen opetussuunnitelmaan. Kurssit on suunniteltu tukemaan opiskelijoita heidän työnhakutaitojensa kehittämisessä, auttaen heitä tunnistamaan oma osaamisensa, luomaan urasuunnitelmia ja markkinoimaan tehokkaasti työnhaussa.

Kurssit ja sisällöt suomeksi: 

 • Oman osaamisen tunnistaminen ja urasuunnitelman tekeminen (2 op)
  (Persoonallisuuteni, Osaamiseni ja taitoni, Motivaationi, Tunnista vahvuutesi, Kiinnostuskysely, Urasuunnitelma)
 • Oman osaamisen markkinointi ja työnhaku (2 op)
  (Työelämän tulevaisuuden trendit, Henkilöbrändäys, CV ja työhakemus, Sosiaalinen media työnhaussa, Hissipuhe, Työhaastattelu)
 • Portfolio (1 op)

UUTTA! Kurssit ja sisällöt englanniksi:

 • Strengthen your self-knowledge and make a career plan (2 op)
  (Personality, Recognise your strengths, Competence and skills, Motivation, Complete your career plan, Career plan report)
 • How to Market Your Competence in Job Search (2 op)
  (Future of work, Personal branding, CV and Cover letter, Job search in social media, Elevator Pitch, Job interview)
 • Portfolio (1 op)

Digitaalinen Oppiminen:

 • Opiskelija etenee kurssilla omassa tahdissaan
 • Palautettavia tehtäviä
 • Opettaja voi seurata kurssin etenemistä
 • Täysin digitaalinen toteutus

Hinnat ja tuki:

 • Hinnat alkaen: 2750-3500 € yksikielisenä (sisältää 40 opiskelijaa)
  Kaksikielinen toteutus: 5500-7000 € (sisältää 40 opiskelijaa/kieli)
 • Tunnukset, viestintä ja tarvittaessa ilmoittautumis- ja palauteprosessin hoito
 • Mahdollisuus myös isommille opiskelijaryhmille – kysy lisää!

*Digitaalinen oppimisympäristömme toimii MPS Prewisen Gimlet LMS:n päällä.

Valmennusten ja työpajojen teemat:

 • CV, työhakemus ja LinkedIn -työpaja
 • LinkedIn haltuun työnhaussa
 • Näin luot hyvän CV:n ja työhakemuksen
 • Oman osaamisen markkinointi
 • Onnistu työhaastattelussa
 • Tunnista vahvuutesi
 • Verkostoituminen ja piilotyönhaku

Hinnat alkaen 500 €. Toteutus suomeksi tai englanniksi – livenä tai etänä!

Etkö löytänyt sopivaa valmennusta? Laita meille viestiä niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!

Työhaastattelusimulaatiot

Realistiset simulaatiot auttavat opiskelijoita harjoittelemaan ja vahvistamaan työhaastattelutaitojaan. Simulaatio toteutetaan rekrytoijan kanssa suomeksi tai englanniksi. Haastattelun jälkeen opiskelija saa palautteen suoriutumisestaan. Toteutus live- tai etäyhteydellä – sopii hyvin osaksi tapahtumia tai messuja!

Simulaatiot alkaen 99 €/opiskelija. Kiinteä hinta neuvoteltavissa, kysy lisää!

Jutellaanko lisää? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

 

Kokemuksia palvelusta

Toteutimme Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun kv-opiskelijoille työhaastattelusimulaatioita osana Talent Boost -ohjelmaa

”Lifeworksin asiantuntijan kanssa toteutetut työhaastattelusimulaatiot saivat palautekyselyssämme todella hyvää palautetta opiskelijoilta. Jo heti simulaationsa jälkeen useampi opiskelija halusi kiittää kokemuksesta ja kertoi sen olleen erittäin hyödyllinen. Opiskelijat mainitsivat esimerkiksi saaneensa hyviä vinkkejä sekä itsevarmuutta haastattelutilanteisiin.

 

Yhteistyö Lifeworksin kanssa on ollut sujuvaa ja mieluisaa. Lifeworksin ammattilaiset ovat ottaneet kohderyhmän hyvin huomioon sisältöjen suunnittelussa.” – Henna Hirvonen, XAMK

Vaasan Yliopiston opiskelijoiden palautteita kurssilta ”Oman osaamisen markkinointi ja työnhaku”

”Monipuolinen ja visuaalisesti kivoja materiaaleja. Kivoja videoita ja paljon loistavia esimerkkejä työnhakuun ja oman osaamisen markkinointiin.”

”Kurssi auttoi pohtimaan mielenkiinnon kohteitani tarkemmin ja sitä, mitä voin oikeasti tarjota tulevalle työnantajalle. Omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden analyysit auttoivat tarkentamaan myös sitä, minkälaisille tehtäville haluan hakea. Missä olisin hyvä.”

”Koin opintojakson kehittäväksi. Se laittoi oikeasta ajattelemaan erilaisia seikkoja, jotka ovat tärkeitä etenkin hakuvaiheessa ja toki sen jälkeenkin. Oli mukava saada osviittaa siitä, mitä taitoja yleisesti arvostetaan. Samalla itse alkoi miettimään, miten hyvin niitä jo pystyy toteuttamaan ja miten taas pystyisi itseään kehittämään.”

Vaasan Yliopiston opiskelijoiden palautteita kurssilta ”Portfolio osana työnhakua”

”Kurssin suorittaminen sai minut todella tutkiskelemaan omia kykyjä ja taitojani viestintään liittyen. Myös työn visuaalinen toteutus ja kaiken oleellisen saaminen tiiviissä muodossa tekstimuotoon oli sopivan haastavaa.”

”Opintojakso kehitti itsevarmuutta työnhakijana, tehtävät tukivat oppimista, sillä omaa osaamista oli pakko pohtia sen kautta, missä on erityisen hyvä ja mitä osaamista haluaa edistää. Pohdin myös sitä, millaisia työnäytteitä voisin kerätä vielä ennen kevättä.”

Avasi silmät sille, miten eri tavoin portfolion voi toteuttaa, ja kuinka monta erilaista muotoa portfolioista myös on. On myös osattava nostaa konkreettisia esimerkkejä työelämästä, ettei jää liiaksi pintapuoliseen työelämä jargoniin kiinni. Eli toisin sanoen etsittävä keinot erottautua muista työnhakijoista.”