Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Työnhakutaitoja valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille

Tarvitsetko uutta näkökulmaa tai apua työelämään liittyvien kurssien järjestämisessä? Meiltä löytyy työkalut sekä sisällöllinen ja pedagoginen osaaminen järjestää valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille työelämään ja työnhakuun liittyviä kursseja. Toteutamme kurssit täysin etänä digitaalisen oppimisympäristön*, videotallenteiden ja virtuaalisten luentojen kautta. Hoidamme halutessanne myös kurssien ilmoittautumis- ja palauteprosessin. Räätälöimme aina tarpeeseenne sopivat kurssikokonaisuudet. Jos haluatte tarjota opiskelijoille tuoretta tietoa rekrytoinnin kentältä kompaktina digitoteutuksena, olemme mielellämme apunanne!

Olemme järjestäneet Vaasan yliopiston urapalveluille kursseja oman osaamisen tunnistamiseen ja markkinointiin sekä työnhakuun liittyen. Toteutimme heille myös osaamisportfolio-kurssin. Olemme saaneet opiskelijoilta loistavaa palautetta kursseista, jotka on rakennettu yhdessä MPS:n rekrytoinnin ammattilaisten kanssa. Erityisesti opiskelijat ovat tykänneet laadukkaista materiaaleista, visuaalisesta oppimisympäristöstä sekä siitä, että sisältöjä voi suorittaa omaan tahtiin.

“Sisältö keskittyi konkreettisiin vinkkeihin, mikä teki kurssista hyödyllisen. Toteutus on myös erinomainen, koska se mahdollistaa omaan tahtiin opiskelun.”

Voimme toteuttaa Lifeworksin digitaalisella alustalla Campuksella mm. seuraavat kokonaisuudet:

  • Oman osaamisen tunnistaminen ja urasuunnitelman tekeminen
  • Henkilöbrändäys
  • Työnhaku sosiaalisessa mediassa
  • Työnhaun dokumentit ja osaamisen sanoittaminen

Räätälöimme kurssit ja sisällöt juuri teidän oppilaitoksenne sisältöihin, aikatauluihin ja tavoitteisiin sopiviksi. Kurssimateriaalimme ovat visuaalisia sekä helppoja käyttää ja sisällytämme kursseihin niin tekstiä, kuvaa, videota kuin erilaisia testejä ja tehtäviäkin.

*Digitaalinen oppimisympäristömme toimii MPS Prewisen Gimlet LMS:n päällä.

Jutellaanko lisää? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Taina Kuusistoon taina.kuusisto@mps.fi, joka kertoo mielellään lisää.

Kokemuksia palvelusta

Opiskelijoiden palautteita kurssilta “Oman osaamisen markkinointi ja työnhaku”:

“Monipuolinen ja visuaalisesti kivoja materiaaleja. Kivoja videoita ja paljon loistavia esimerkkejä työnhakuun ja oman osaamisen markkinointiin.”

“Kurssi auttoi pohtimaan mielenkiinnon kohteitani tarkemmin ja sitä, mitä voin oikeasti tarjota tulevalle työnantajalle. Omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden analyysit auttoivat tarkentamaan myös sitä, minkälaisille tehtäville haluan hakea. Missä olisin hyvä.”

“Koin opintojakson kehittäväksi. Se laittoi oikeasta ajattelemaan erilaisia seikkoja, jotka ovat tärkeitä etenkin hakuvaiheessa ja toki sen jälkeenkin. Oli mukava saada osviittaa siitä, mitä taitoja yleisesti arvostetaan. Samalla itse alkoi miettimään, miten hyvin niitä jo pystyy toteuttamaan ja miten taas pystyisi itseään kehittämään.”