Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Mikä ihmeen piilotyöpaikka?

PIILOTYÖPAIKKA ON TYÖMAHDOLLISUUS, johon ei ole ehditty tai aiotakaan hakea henkilöä julkisen haun kautta. Useissa yrityksissä työpaikka täytetään, mikäli sopiva henkilö on lähestynyt yritystä ja kysynyt työpaikkaa oma-aloitteisesti.

Piilotyöpaikkoja syntyy esimerkiksi henkilömuutoksista, tai jos yritys kasvaa nopeasti. Piilotyöpaikkoja syntyy tyypillisesti myös organisaatiomuutosten yhteydessä: jos esimerkiksi toimitusjohtaja vaihtuu, yritys fuusioituu tai laajenee uudelle paikkakunnalle.

 

Piilotyöpaikat

Kaikista työpaikoista ei ilmoiteta julkisesti. Lifeworksin asiantuntijat seuraavatkin tarkasti, mitä Suomessa tapahtuu, ja ilmoittavat täällä niistä yrityksistä, joilla saattaa olla tarvetta lisätyövoimalle. Näitä vinkkejä et tällaisenaan löydä mistään muualta. Tutustu rohkeasti yrityksiin ja uutisiin tarkemmin, ja ole yhteydessä sinua kiinnostaviin työnantajiin.

Suodata piilotyöpaikkoja:

Jäsenen vinkki
Uusi
{{ job.date }}

{{ job.title }}

{{ job.memberName }}
{{ job.company }}
{{ job.location }}

Lähetä oma vinkkisi

Tiedätkö yrityksen, joka etsii työntekijöitä? Auta Lifeworksin jäseniä löytämään unelmiensa työ ja lisää oma piilotyöpaikkavinkkisi listalle. Tiimimme käy läpi kaikki vinkit ja julkaisee piilotyöpaikka-kriteerit täyttävät yksilöt joko sinun nimelläsi tai anonyymisti – saat itse päättää.

Lähetä vinkki