Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Aluemyyntipäällikkö

Metsätyö Oy

Suomi, Hämeenlinna


Kehittääksemme toimintaamme edelleen, haemme aluemyyntipäällikköä vastaamaan Etelä-Suomen ja Läntisen Suomen alueen myynnistä. Myyntialue sijoittuu Kokkola-Porvoo -akselin länsipuolelle. Tehtävän sijaintipaikka on Hämeenlinnan konttorimme, jossa työskentelee tällä hetkellä 5 henkilöä. 

Tehtävässäsi vastaat ensisijaisesti oman konsernin kulutusterä- ja kauhaterästuotteiden myynnistä tienhoitoon ja maanrakennukseen. Työskentelet pääasiassa nykyisten asiakkaidemme parissa niin myyntialueellasi kuin Hämeenlinnan konttorilla. Pidät huolta olemassa olevasta asiakaskunnastamme, kehität myyntiä sekä asemaamme markkinoilla.

Markkinajohtajana tarjoamme sinulle huipputuotteet, osaavien kollegoiden tuen, kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja muutamien vuosien kokemus teknisestä myynnistä. Tekniikka kiinnostaa sinua ja innostut kaupanteosta. Viihdyt kentällä ja tyytyväinen asiakas on sinulle tärkein. Työskentelytyyliltäsi olet aktiivinen, itseohjautuva ja aidosti palveluhenkinen. Vuorovaikutuksessa olet avoin ja kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työskentelykielenäsi on myös englanti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Metsätyö Oy:n Arto Suomela, puh. 040 530 4390 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 16.4.2023 mennessä.


Sijainti: Kiltintie 13