Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Asiakkuuspäällikkö

Syklo

Suomi, Pohjois-Pohjanmaa


 

Kiertotalouden edelläkävijä, Syklo Oy, etsii asiakkuuspäällikköä.

Innostutko myynnistä ja asiakassuhteiden rakentamisesta sekä toiminnan kehittämisestä asiakassuhteiden parissa? Oletko positiivista energiaa huokuva osaaja, joka palaa halusta olla mukana toteuttamassa ihmisen kokoisia ratkaisuja maailmanluokan haasteisiin? Kiertotalouden sankari, Syklo Oy, etsii aikaansaavaa asiakkuuspäällikköä operatiiviseen rooliin.

Onnistut asiakkuuspäällikön roolissa, jos olet

Positiivinen mahdollistaja: Autat asiakkaitamme luomaan parhaat käytännöt jätteiden ja materiaalivirtojen käsittelyyn sekä logistiikkaan. Lisäksi kehität ja syvennät olemassa olevia asiakassuhteita ja solmit uusia kumppanuuksia.

Osaava edelläkävijä: Jalostat asiakkuudenhallintamme työkaluja, toimintatapoja ja prosesseja. Ymmärrät tietojärjestelmien merkityksen liiketoiminnassa ja innostut niiden kehittämisestä.

Vaikuttava muutosvoima: Näet mahdollisuuksia materiaalivirtojen hyödyntämisessä. Sytyt uusiin materiaaleihin ja teknologioihin perehtymisestä, sillä mahdollisuudet kiertotaloudessa ovat rajattomat.

 

Tule mukaan kiertotalouden vallankumoukseen

Asiakkuuspäällikön roolissa vastaat myyntityöstä sovittujen asiakkuuksien osalta, teet uusasiakashankintaa ja kehität pitkäaikaisia asiakassuhteita. Työsi keskiössä onkin asiakassuhteiden hoitaminen niiden elinkaaren jokaisessa vaiheessa; suunnitelmatasolta laskutukseen saakka. Pääset toteuttamaan kierrätys- ja hyötykäyttömateriaalien toimitukset tuotannosta eteenpäin laatukriteerien mukaisesti ja hoidat asiakaslogistiikkaan liittyvän dokumentaation.

Voit olla kokenut asiakkuuspäällikkö tai vahvalla kasvupolulla oleva osaaja. Ratkaisevaa on asenteesi ja intosi tehtävää kohtaan sekä kyky nähdä motivoivia haasteita alati kehittyvässä kiertotalousmaailmassa.

Keskeistä ammattitaidossasi ja osaamisessasi

Sinulla on tehtävään tarvittavaa osaamista sekä kyky ajatella ja toimia kaupallisesti huomioiden voittamaton asiakaspalvelu eri rajapinnoissa. Työssä menestyminen edellyttää reipasta hands on -asennetta, sillä läsnäolosi lajittelulaitoksen arjessa on keskeistä. Olet positiivinen ja omatoiminen ammattilainen, joka tuo entisestään toimintaamme energisyyttä oman työskentelyotteensa myötä. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja valmius toimia tulevaisuudessa esihenkilönä. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Raportoit tehtävässäsi kiertotalouspäällikölle. Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Oulussa, mutta tekemisen laajentuessa toimikenttäsi muuttuu valtakunnalliseksi.

Kiertotalouden sankari tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla rakentamassa parempaa huomista työskentelemällä nopeasti kehittyvällä kiertotalousalalla huippuosaajien parissa. Tulet osaksi mutkatonta, avointa ja asiantuntevaa työyhteisöä, jossa saat vapautta ja vastuuta täyttää tavoitteesi ja innovoida uutta. Tarjoamme myös laajat henkilöstöedut kuten vuosittaisen tulospalkkiomallin, polkupyöräedun sekä lounas- ja liikuntaedun.

 

Kiinnostuitko? Tule mukaan innostuneeseen ja osaavaan tiimiimme. Pyöräytetään yhdessä maailma paremmalle kiertoradalle. Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi 17.12.2023 mennessä alla olevan painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Mika Turtia, 0440 615 620

to 30.11. klo 14–15

ti 5.12. klo 14–15

to 7.12. klo 14–15


Sijainti: Nahkatehtaankatu 2, Oulu