Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Henkilöstöpäällikkö

Uniogen

Suomi, Varsinais-Suomi


Etsimme kokenutta ja osaavaa Henkilöstöpäällikköä liittymään tiimiimme. Vastaat Uniogen Oy:n henkilöstöasioista, henkilöstöasioiden johtamisesta, kehittämisestä sekä liiketoimintojen tukemisesta henkilöstöön liittyvissä asioissa.

Tässä roolissa pääpaino on erityisesti työsuhteen elinkaareen liittyvissä tehtävissä. Vastuullasi on varmistaa, että henkilöstöjohtamisen käytännöt ja prosessit tukevat organisaatiomme tavoitteita ja toimivat tehokkaasti. Tehtävässä korostuvat erityisesti työsuhdeasiat, paikallinen sopiminen, yhteistoiminta henkilöstön kanssa, esihenkilöiden tukeminen sekä osaamisen kehittämisen käytännöt. Kuulut yhtiön johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Vastuullesi kuuluu:

  • Työsuhdeasiat (Teknologiateollisuuden TES): Huolehdit työehtosopimusten soveltamisesta ja tulkitsemisesta.
  • Paikallinen sopiminen: Kehität, neuvottelet ja hallinnoit paikallisia sopimuksia esimerkiksi liukuvaan työaikaan ja työaikapankkiin liittyen ja varmistat, että ne noudattavat voimassa olevia lakeja ja säädöksiä.
  • Palkkahallinto, ulkoistettu palkanlaskenta.
  • Esihenkilöiden tukeminen: Tarjoat asiantuntevaa tukea ja neuvontaa esihenkilöille HR-asioissa esim.  työlainsäädännössä ja työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.
  • Yhteistoiminta henkilöstön kanssa: Edistät avointa ja rakentavaa yhteistyötä henkilöstön edustajien kanssa, sekä varmistat tehokkaan yhteistoimintamenettelyn.
  • Strategisen henkilöstöpolitiikan ja henkilöstösuunnitelman luominen johtamiskäytäntöineen.
  • Osaamisen kehittäminen: Kehität ja implementoit käytännönläheistä osaamisen kehittämisen strategiaa ja prosesseja, jotka tukevat organisaation tavoitteita ja työntekijöiden urapolkuja.
  • Henkilöstöhallinnon käytäntöjen kehittäminen.
  • Sisäinen viestintä HR-asioissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa kokemusta vastaavista pk-yrityksen HR-tehtävistä, erityisesti työsuhdeasioiden, palkkahallinnon ja paikallisen sopimisen parissa, henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien tuntemusta sekä ymmärrystä työlainsäädännöstä ja HR-prosesseista. 

Sinulta odotetaan näkemystä ja kykyä kehittää ja johtaa itsenäisesti vastuullesi kuuluvia asioita. Sinulla on mielellään myös aiempaa kokemusta johtoryhmätyöskentelystä sekä muutosten johtamisesta. Olet tottunut nopeatempoiseen arkeen etkä pelkää astua operatiiviseen rooliin. Erinomaiset neuvottelu- ja viestintätaidot ovat työssä menestymisen edellytys. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana jo pitkään markkinoilla toimineen terveysteknologiayhtiön kasvumatkalla. Sinulla on keskeinen ja merkittävä rooli koko yrityksen henkilöstöhallinnon kehittämisessä. Pääset mukaan dynaamiseen ja innostavaan työyhteisöön, jossa myös oma osaamisesi kehittyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hannele Larkovuo, puh. 0400 714113. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 25.6.2024 mennessä.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Tykistökatu 4, Turku