Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Investointipäällikkö

Maakuntien tilakeskus

Finland, Uusimaa


Toimintamme kehittyessä ja yrityksemme kasvaessa haemme uuteen tehtävään investointipäällikköä vastaamaan hyvinvointialueiden toimitilainvestointien asiantuntijuudesta ja ministeriöasiakkuuksien kehittämisestä.

Tehtävänäsi on toimia rakennus- ja toimitilainvestointien johtavana asiantuntijana vastaten investointiselvitysten ja niihin liittyvien asiantuntijapalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Työskentelet avainasiakasvastaavana nimetyille ministeriöille ja liikut aktiivisesti asiakasrajapinnassamme myös hyvinvointialueiden kanssa. Teet tiiviisti yhteistyötä ministeriöiden yhteyshenkilöiden ja hyvinvointialueiden kiinteistöjohdon kanssa. Tehtävässäsi raportoit asiakkuusjohtajalle.

Odotamme sinulta rakennus- ja toimitilainvestointiprosessien tuntemusta sekä kokemusta investointien suunnittelusta ja seurannasta. Osaat analysoida tietoa ja kustannuksia sekä tuottaa kirjallista materiaalia. Tunnet entuudestaan myös elinkaarikustannuslaskentaa ja sinulla on perustiedot kiinteistöjen ylläpidosta. Eduksi sinulle ovat sote-alan tuntemus ja kokemus julkisten organisaatioiden päätöksenteosta. Myös projektityöskentely on sinulle tuttua. Vahvuuksiasi ovat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja toiminnassasi olet itseohjautuva, analyyttinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus.

Etä- ja hybridityö ovat mahdollisia työskentelytapoja, mutta olet valmis työskentelemään myös toimistoillamme ja matkustamaan asiakkaidemmekin luokse.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa ja aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Maakuntien tilakeskuksen asiakkuusjohtaja Pasi Korte ke 24.5. klo 15.00–17.00 ja ke 31.5. klo 8.00–10.00, p. 029 471 2037. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Irene Turakaiseen, p. 020 746 9457, ja Sani Kaajakseen, p. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin su 4.6.2023. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja saat myös kotisivuiltamme www.maakuntientilakeskus.fi. Perehdythän ainakin uutishuoneeseemme ja asiantuntija esittelyssä -juttusarjaamme, niin voit tutustua etukäteen tehtäväkenttääsi, työkavereihisi ja arvostuksenkohteisiimme.

Tule mukaan tuomaan digitaalista älykkyyttä tilajohtamiseen!


Sijainti: Lintulahdenkatu 5 A, Helsinki