Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Järjestöpäällikkö

Muistiliitto


Haluatko sinä tulla mukaan luomaan hyvää elämää muistiystävällisessä yhteiskunnassa? Muistiliitto on muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä kansanterveys-, potilas- ja edunvalvontajärjestö, johon kuuluu 42 jäsenyhdistystä ja lähes 14 000 henkilöjäsentä. Toimintamme päärahoittaja on sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Eläköitymisen johdosta haemme nyt uutta järjestöpäällikköä vastaamaan järjestötoiminnan johtamisesta.

Järjestöpäällikkönä:

 • suunnittelet oman vastuualueesi toimintaa ja taloutta
 • toimit vastuualueesi asiantuntijoiden esihenkilönä ja johtoryhmän jäsenenä
 • annat jäsenyhdistyksille käytännön tukea, ohjausta ja koulutat heitä sekä vastaat järjestötoimintaa tukevan tiedon tuottamisesta
 • näet järjestökentän mahdollisuudet ja haasteet sekä kehität toimintaa yhteistyössä jäsenyhdistysten kanssa
 • toimit liiton ja jäsenyhdistysten välisenä viestinkantajana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan asiantuntevassa ja mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset verkostoitumaan, vaikuttamaan, kehittämään ja kehittymään. Tulevaisuuden näkökentässä on kasvava tarve liittomme ja jäsenyhdistystemme toiminnalle, joten sinulla on tärkeä rooli tulevaisuutemme rakentamisessa.

Toivomme sinulta

 • vahvaa järjestötoiminnan osaamista ja näyttöjä järjestötoiminnan kehittämisestä
 • kokemusta toiminnan ja verkostojen johtamisesta sekä kokemusta tai kykyä toimia innostavana ja kannustavana esihenkilönä
 • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 • kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja kykyä hahmottaa toimintaympäristön muutoksia
 • kiinnostusta ja kykyä vaikuttamistyöhön, muistisairaiden ja heidän läheistensä osallisuuden ja oikeuksien edistämiseen
 • hyviä yhteistyötaitoja ja palveluhenkistä suhtautumista, sillä tehtävänämme on tukea jäsenyhdistyksiä
 • valmiutta matkustaa kotimaassa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksi.

Toimistomme sijaitsee Pasilassa, Helsingissä ja teemme etätyötä joustavasti. Työskentelemme kuitenkin työtehtävien vaatiessa toimistolla, keskimäärin kahtena päivänä viikossa. Tehtävä sisältää myös jonkin verran matkustamista kotimaassa sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää täyttämällä tietosi, liitä ansioluettelosi, vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään keskiviikkona 5.4.2023. Kun olet hakenut tehtävää, saat vahvistusviestin, jossa kerromme rekrytoinnin etenemisaikataulusta.  

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Katariina Suomu (+358 50 567 6445) torstaina 23.3. klo 15–17 ja torstaina 30.3. klo 14–16 sekä MPS-konsultti Jonathan Rasmus (+358 50 492 1415) maanantaina 3.4. klo 14–16.

-