Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Kansalaisopiston rehtori ja kulttuuripalvelujen johtaja

Oriveden kaupunki

Suomi, Tampere


Oriveden kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut

Haemme kansalaisopiston rehtoria ja kulttuuripalvelujen johtajaa vakituiseen virkaan. Tehtävä on monipuolinen, innostava ja Orivedelle merkityksellinen: Haluamme sinut johtamaan eri-ikäisiä kaupunkilaisia kehittävää ja kasvattavaa kansalaisopistotoimintaa sekä vireitä kulttuuripalveluja.

Edistät työlläsi näkyvästi monenlaisten asukkaiden hyvinvointia ja kasvua. Pääset vahvasti vaikuttamaan kansalaisopiston tulevaisuuteen. Voit toteuttaa luovasti kulttuuripalveluista oman näköistäsi tehtäväkenttää, edustaen Oriveden kaupunkia. Helposti lähestyttävät verkostot, ketterät yhteistyökumppanit ja tiivis työyhteisö tukevat tehtävässä onnistumista.

Oriveden seudun kansalaisopisto OSKO on yksi elämänlaatupalvelujen tulosyksiköistä ja toimii kasvatus- ja opetuspalvelukeskuksessa. https://orivesi.fi/asukkaalle/kasvatus-ja-opetuspalvelut/kansalaisopisto/

Rehtori valmistelee kansalaisopiston asiat elämänlaatulautakunnalle. Tulosyksikön johtajana rehtori on kokonaisvastuussa kansalaisopiston toiminnasta ja kehittämisestä. Hän vastaa mm. talouden suunnittelusta ja toteutumisesta, henkilöstön työsuhde- ja työhyvinvointiasioista, opetuksen suunnittelusta ja organisoinnista, hanketoiminnasta ja viestinnästä sekä muista hallinnollisista tehtävistä.

Oriveden kaupungin kulttuuripalvelut toimivat myös elämänlaatupalvelujen tulosalueella. Kulttuuripalveluista vastaavana johtajana palvelukuvaukseen kuuluvat monipuolinen ja monialainen kulttuuritapahtumatuotanto. Tätä tehdään yhteistyössä ja verkostoituen niin paikallisten kuin seudullisten toimijoiden kanssa. Kansalaisopiston rehtorin työnkuva koostuu OSKO rehtorin tehtävästä (60 %) ja kulttuuripalvelujen johtajan tehtävästä (40 %).

Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa, kansalaisopiston opettajan kelpoisuutta ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaista opetushallinnon tutkintoa tai muulla tavalla hankittua riittävää opetushallinnon tuntemusta. Arvostamme käytännössä osoitettua johtamistaitoa ja vapaan sivistystyön (erityisesti kansalaisopistotoiminnan) tuntemusta.

Tehtävässä hyödynnät vahvoja vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitojasi sekä kykyäsi monimuotoiseen sidosryhmätyöskentelyyn. Tehtävässä suoriutuminen vaatii oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, rohkeutta tarttua asioihin ja projekteihin kokonaisuudessaan.

Orivedellä pidämme hyvää huolta henkilöstömme työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Tarjoamme sinulle tehtävän vaativuuteen perustuvan palkkauksen OVTES:n mukaisesti, kattavat työterveyspalvelut, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, mahdollisuuden käyttää uimahallin ja liikuntahallin palveluita edulliseen hintaan ja työsuhdepyörän. Saat laajasti mahdollisuuksia osaamisesi kehittämiseen kehitysmyönteisessä työympäristössä. Tehtävässä on hyvä tuki ja perehdytys esihenkilöltäsi. Sijaitsemme sujuvien kulkuyhteyksien päässä. Tervetuloa mukaan työskentelemään ammattitaitoiseen ja tiimihenkiseen työyhteisöömme!

Tehtävän aloitus elokuun alussa tai sopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 4.6.2023 kello 17 Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella

https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment2/#/job/532817?lang=fi_FI&portal=linkillajako&ref=x4ui2xe97r3a

Jatkoon valitut haastatellaan 13.6.2023. Olemme yhteydessä sopiviin ehdokkaisiin jo hakuaikana, eli jätäthän tietosi meille pian.

Lisätietoja:

Kasvatus- ja opetusjohtaja Mia Mattila, p. 050 406 0383, mia.mattila@orivesi.fi
Liikuntapäällikkö Roope Marski, p. 050 421 0992, roope.marski@orivesi.fi


Sijainti: Vuokkokuja 1, Orivesi