Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Kiinteistöasiantuntija

Huoltovarmuuskeskus

Suomi, Uusimaa


Haemme  

Kiinteistöasiantuntijaa

Tehtävänäsi on hallita Huoltovarmuuskeskuksen omistamien toimitilojen ja muiden kiinteistöjen ylläpitoa sekä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Luot kiinteistöille vuosittaisen huolto- ja korjaussuunnitelman ja seuraat sen toteutumista myös kustannusten osalta. Koordinoit toimitila- ja kiinteistöpalveluita tuottavaa kumppaniverkostoa, sopimusten kilpailuttamista ja niiden sisältöä. Osana työnkuvaasi ovat myös kiinteistöjen turvallisuusasioiden hoitaminen, oman vastuualueesi prosessien kehittäminen, ohjeiden ylläpitäminen sekä kiinteistö- ja turvallisuusasioissa kouluttaminen ja ohjeistaminen.  

Tehtävä on uusi ja pääset vaikuttamaan sen sisältöön. Tehtävä sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen strateginen kehittäminen ja yhteispalvelut -osastolle ja raportoit työssäsi hallintojohtajalle. Työn pääsääntöinen suorituspaikka on Huoltovarmuuskeskuksen toimistotilat, mutta mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn on myös olemassa. Tehtävä on vakituinen.

Toivomme sinulta

Olet kehityshakuinen käytännön kiinteistö- ja toimitilajohtamisen osaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. DI-tutkinto tai vastaava. Kiinteistöhuollon ja isännöinnin tutkinto katsotaan eduksi. Sinulla on vahvaa kokemusta kiinteistöjohtamisesta, kiinteistöhuollosta sekä kiinnostusta luoda ja kehittää vastuualueen toimintaprosesseja. Ymmärrät talouslukuja ja kykenet laskemaan kiinteistökustannuksia. Arvostamme myös sinnikkyyttä ja vastuullisuutta omaa työtehtävää kohtaan, sillä työnkuva on laaja. Työtehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Olet toimintatavoiltasi itseohjautuva, kehittämishakuinen ja yhteistyökykyinen. Hahmotat ison kuvan, mutta olet myös tarkka yksityiskohdista. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englantia, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 70 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Pääset laajentamaan omaa verkostoasi sisäisen turvallisuuden parissa, luomaan uutta ja vaikuttamaan Suomen varautumiseen. Tarjoamme sinulle miellyttävän työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa ja työskentelemme hybridimallilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa hallintojohtaja Rain Mutka, puh. ​029 505 1049 (puhelinaika 26.1.2022 klo 14–15) ja MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika 20.1.2022 klo 11–12).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 1.2.2023 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Sijainti: Aleksanterinkatu 48 A, Helsinki