Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Myyntipäällikkö

Kymppi-Katto Oy

Suomi, Varsinais-Suomi


Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? 

Etsimme motivoitunutta MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan katto- ja ikkunaremonttien myyntiä.  

Mitä tehtävä pitää sisällään? 

Suunnittelet ja toteutat myynnin toimenpiteitä, jotka ovat linjassa yrityksen tavoitteiden kanssa. Oman myyntivastuusi lisäksi johdat alueesi n.10 hengen myyntitiimiä. Myynnin ja sinun tukenasi ovat laadukas buukkauspalvelu, sekä kattavat myyntiliidien hankintatoimet. Vastaat myös alueesi markkinointitoimenpiteistä ja uusien myyjien perehdyttämisestä. Vastuulla oleva alueesi sijaitsee Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakuntien alueilla. 

Miksi sinä sopisit tähän rooliin ja mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on vahva tuntemus myynnin kentältä, erityisesti B2C-ympäristöstä. Olet osoittanut kykysi saavuttaa pitkäjänteisiä ja merkittäviä tuloksia itsenäisesti. Kokemuksesi esimiestehtävistä antaa sinulle vankan pohjan innostaa ja tukea tiimiä kohti onnistumisia. 

Odotamme sinulta aktiivista ja pitkäjänteistä otetta myynnin tekemiseen ja tiimin johtamiseen. Olet systemaattinen työskentelijä, joka näkee kehittämisen mahdollisuudet ja tarttuu niihin innokkaasti. Sinulla on kokemusta kotimyynnistä ja olet käyttänyt digitaalisia myynnin työkaluja menestyksekkäästi. Asuinpaikka vastuualueesi keskiosassa on eduksi, jotta sinun on helppo liikkua myyntialueellasi. Ajokortti on tehtävän hoitamiseksi välttämätön.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle joustavan, innostavan ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Uskomme tuloksiin perustuvaan palkkausmalliin, mikä tarkoittaa, että menestyksesi palkitaan. 

Jos haluat olla osa dynaamista tiimiä ja ottaa seuraavan askeleen urallasi, lähetä hakemuksesi meille jo tänään, mutta ihan viimeistään 28.4.

Lisätietoja tehtävästä saat MPS:n konsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113. 

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen