Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Myyntipäällikkö

Villivisio

Suomi, Pirkanmaa


Haemme nyt myyntimme vauhdittajaksi sinua tuloshakuinen ja innostava myyntipäällikkö

Olet myyntimme moottori, joka toimii aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Tapaat sekä kasvotusten että etänä potentiaaleiksi tunnistamiamme asiakkaita, kartoitat heidän tarpeitaan ja viestit Villivision portfolion palveluista, tuotteista ja ratkaisuista. Osallistut myyntimme kehittämiseen ja suunnitteluun. Hahmottamalla hyvin niin asiakkaidemme tarpeita kuin markkinoinnin ja viestinnän kaupallisia mahdollisuuksiakin, pystyt löytämään asiakkaillemme tehokkaat ratkaisut tiiviissä yhteistyössä asiakkuusjohtajiemme sekä asiakastyötä toteuttavan tiimimme kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista B2B-myyntitehtävistä sekä innostusta markkinointiviestinnän toimialaa kohtaan. Sytyt asiakkaiden parissa työskentelystä. Keskeistä tehtävässä on halu ja nälkä saada aikaan tuloksia auttamalla asiakkaitamme. Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja ymmärrät myynnin lainalaisuudet. Ajattelet kaupallisesti, pystyt hahmottamaan kokonaiskuvan ja osaat priorisoida omaa toimintaasi olennaiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset työskentelemään kiinnostavien asiakkaiden parissa ja myös kehittymään itse. Ihmisistä välittävän ja ketterän yrityskulttuurimme ohella, saat menestyksesi tueksi kilpailukykyisen palkitsemisen sekä kokeneet ja osaavat työkaverit, jotka rakentavat voittavia asiakaskokemuksia brändi kerrallaan.  Onnistumme yhdessä – rohkeasti ja välittäen. Työskentelymallimme on joustava, käytössämme ovat hybridimalli ja liukuva työaika, joten työsi ei ole paikkaan tai aikaan sidottu. Toimimme Tampereelta käsin, mutta maantiede ei rajoita tekemistämme.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8–9 Villivision myyntijohtaja Janne Ikola, puh. 040 716 6239 sekä muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 29.5.2022 mennessä.


Sijainti: Tampere