Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

.NET-suunnittelija

MPS Prewise

Suomi, Uusimaa


Innostutko teknologian hyödyntämisestä osaamisen kehittämisessä? Haemme nyt Oppimisen teknologia -tiimiimme kokenutta .NET-suunnittelijaa. Pääset roolissasi osallistumaan täysin uuden people development -teknologiapalvelun kehitykseen, sekä vaikuttamaan vuosittain yli miljoonaan oppimiskokemukseen digitaalisten oppimisratkaisujemme kautta.

Tiimimme koostuu monipuolisista osaajista, jotka ovat muun muassa visuaalisen suunnittelun, customer success -työn, ohjelmoinnin ja digitaalisen oppimisen ammattilaisia.  

Hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin ovat tiimissämme tärkeitä. Osa ohjelmoijistamme työskentelee Suomen ulkopuolella ja päivittäinen kanssakäyminen edellyttää siten myös englanninkielen riittävän sujuvaa hallintaa.

Oletko vahva .NET osaaja?

Työskentelemme pääasiallisesti Microsoftin teknologioiden kanssa, joten odotamme sinulta osaamista niissä. Roolin kannalta keskeisiä ovat myös Windows-palvelimet ja tietokantaosaaminen. Edellytämme sinulta jo vakiintunutta osaamista seuraavista backend -aihealueista:

  • ASP.NET
  • C#,
  • MVC,
  • MS SQL
  • Visual Studio

Frontend-osaaminen moderneilla frameworkeilla ja kirjastoilla on eduksi, mutta ei tehtävän kannalta välttämätöntä. Arvostamme lisäksi mahdollista integraatio-osaamista, sillä esimerkiksi erilaiset kertakirjautumisratkaisut (SSO) ovat säännöllisesti mukana projekteissamme. Lopullisen roolisi suunnittelemme yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti!

Mitä sinulle tarjotaan?

Tiimimme työskentelee Helsingin toimistollamme ja soveltaa etätyötä joustavasti. Toivomme kuitenkin halukkuutta osallistua kasvokkain tapahtuvaan yhteistyöhön. Lupaamme ottaa sinut avosylin vastaan Maailman Parhaaseen Seuraan ja tarjota sinulle kiinnostavia projekteja paremman työelämän kehittämisen parissa, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja tueksesi taitavat, innostuneet ja huumorintajuiset kollegat. Kilpailukykyistä palkkaa ja etuja unohtamatta.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS Prewisen kehityspäällikkö ja Oppimisen teknologia -tiimin vetäjä Pekka Pyrhönen +358 50 545 5918 ti-to klo 14-16.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä, jätäthän meille CV:si hakulomakkeen kautta 4.6.2023 mennessä.

Seuraamme tulleita hakemuksia hakuajan aikana ja toteutamme haastatteluja mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Tiedämme, että viestinnän ja palautteen puute rekrytoinneissa turhauttaa, joten lupaamme henkilökohtaista palautetta jokaiselle hakijalle.

Kuulemisiin!


Sijainti: Paciuksenkatu 27