Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Palvelukoordinaattori Turkuun

MPS-Yhtiöt

Suomi, Turku


Houkuttavatko sinua monipuoliset työtehtävät, mukavat työkaverit, toimitilat ydinkeskustassa ja hybridityömalli?   

Haemme nyt Turun tiimiimme sinua asiakaspalveluhenkinen palvelukoordinaattori!

Työskentelet yhdessä Annukan ja Jessican kanssa osana isompaa aluekoordinaattoritiimiä ja tuet konsultteja heidän työssään. Vastaat omalta osaltasi asiakas- ja rekrytointiprojektien toteuttamisesta konsulttien työn tukena. Innostut muiden ilahduttamisesta ja olet luontainen organisoija ja saat asiat järjestymään. Pyörität tottuneesti toimiston arkea ja olet asiakaspalvelussa jokaisen yksilöllisesti vastaanottava persoona. Nautit työsi monipuolisuudesta aina rutiineista vaativampiin kokonaisuuksiin. Työssäsi erilaisten dokumenttien hallinta on keskeisessä roolissa, joten tunnet suomen kielen kiemurat ja oikoluet tekstejä varmalla otteella. Hallitset sujuvasti myös englannin kielen, ja ruotsin kielen taitosi antaa sinulle vahvan edun. Olet huolellinen ja tarkka kaikessa tekemisessäsi, mutta etenet silti ripeästi työtehtävien mukaan. Et hätkähdä asioiden päällekkäisyyttä tai nopeita muutoksia, vaan soljut mukana positiivisella otteella. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä, jossa olet tottunut käyttämään MS Office -ohjelmia sekä muita järjestelmiä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi tradenomi. 

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, hae leppoisaan ja huumorilla höystettyyn Turun tiimiimme ja tule osaksi Maailman Parasta Seuraa!  

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän lisäksi hienon näköalapaikan henkilöstön kehittämisen maailmaan sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Arjen tekemiseen saat koko aluekoordinaattoritiimin tuen ja perusteellisen perehdytyksen. Toimitilamme sijaitsevat ydinkeskustassa. Tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöhön toimistolla työskentelyn lisäksi. Kattavan työterveyspalvelun lisäksi henkilöstöllemme kuuluu myös terveysturvavakuutus. Meillä MPS:llä nautitaan lounas-, puhelin- ja virike-eduista sekä mm. polkupyöräedusta. Käytössämme on myös viikoittainen liideritunti, joka kannustaa käyttämään tunnin työaikaa viikossa itsensä kehittämiseen / hyvinvointiin. 

Tehtävä on vakituinen ja mielellään kokoaikainen. 

Kiinnostuitko? Jos vielä mietityttää, lisätietoja tehtävästä antavat Turun koordinaattorit Annukka ja Jessica, puh. 020 746 9502 sekä 11.4. alkaen aluekoordinaattoreiden tiiminvetäjä Kirsi Rautiainen, puh. 040 742 4805. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 16.4.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja ilmoita hakulomakkeella palkkatoiveesi. 

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sijainti: Linnankatu 11 B