Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Senior Project Manager

Veolia Services Suomi Oy

Suomi, Uusimaa


Veolia kasvaa Suomessa voimakkaasti lähivuosina. Meillä on tällä hetkellä 12 toimipistettä, mm. Espoossa, Kilpilahdessa, Harjavallassa, Seinäjoella, Koskenkorvalla, Lahdessa, ja Äänekoskella. Tarjoamme energia- ja vesiratkaisujen lisäksi myös teollisuuden tukipalveluita. Suomen liikevaihtomme on 60 miljoonaa euroa, työllistämme noin 150 henkilöä, ja olemme osa Veolian kansainvälistä organisaatiota.

Kasvumme tueksi vahvistamme projektiorganisaatiotamme ja haemme kokenutta

Senior Project Manageria

Pääset osallistumaan Suomen mittakaavassa ainutlaatuisiin projekteihin ja tekemään aidosti merkityksellistä työtä kiertotalouden edistämiseksi. Hoidat asiantuntevasti ja vastuullisesti hankekehityksen vaiheet esisuunnittelusta projektin toteutukseen ja vastaat budjetoinnista, projektin aikataulun määrittämisestä, laatuvaatimusten määrittelystä, sopimusneuvotteluista ja riskienhallinnasta. Varmistat, että projektit toteutetaan Veolian yhteisten toimintamallien mukaisesti, mihin saat tukea kansainväliseltä organisaatioltamme.

Edellytämme ja arvostamme

  • Yli kymmenen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyviä valmiuksia toimia asiakas- ja sidosryhmien kanssa
  • Asiakaslähtöistä ajattelua, tuloshakuista työotetta sekä verkostoitumiskykyä
  • Organisointi- ja yhteistyökykyä, hallitset laajoja kokonaisuuksia
  • Toimintatapasi on suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen
  • Kokemus isoista prosessi- tai energiateollisuuden rakennushankkeista
  • Hyviä IT-taitoja sekä suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen osaamista

Toimipisteesi sijaitsee Espoossa ja työ edellyttää säännöllisiä käyntejä rakennustyömailla.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja alati kehittyvän toimintaympäristön, vaihtelevia työtehtäviä, sekä monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Olemme maailman johtavia yhtiötä ekologisessa muutoksessa, siten meillä kerrytät ainutlaatuista ammatillista osaamista ja pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä kiertotalouden edistämiseksi. Tukenasi on kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, laaja sidosryhmäverkosto sekä kansainvälisen Veolia-konsernin resurssit.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 11.6.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä saat Senior Project Manager, Veli Pelkonen puh. 050 379 4308, veli.pelkonen@veolia.com, pe 26.5. klo 14–15, ti 30.5. klo 12.30–13.30 ja pe 9.6. klo 12–13 sekä MPS:n konsultti Teemu Vuorinen puh. 0400 610041, teemu.vuorinen@mps.fi.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Sijainti: Keilaranta 8, 02150 Espoo